Bradley Cooper och Christian Bale återförenas i ny film.
Bradley Cooper och Christian Bale återförenas i ny film. - Foto: Axel Schmidt/AP/TT

"American hustle"-duo i ny spionfilm

"American hustle"- skådespelarna Bradley Cooper och Christian Bale återförenas nu i en ny film "Best of enemies", rapporterar Dark horizons.


Filmen bygger på boken "Best of enemies: the last great spy story of the cold war" av Eric Dezenhall och Gus Russo, och utspelar sig i sluttampen av Kalla kriget. En CIA-agent och en KGB-agent har fått tilldelade samma uppgift från sina respektive byråer - att försöka övertala den andra att förråda sitt land.

Det är ännu inte bestämt när vem eller när den ska släppas.

TT
/
Senaste nytt

Smith och Wickihalder kvalade till final

Smith och Wickihalder kvalade till final

2 timmar sedan
Det blir de två tidigare "Idol"-deltagarna Annika Wickihalder och Jay Smith som tar de två sista finalplatserna efter finalkvalet. De möter bland andra Danny Saucedo och Smash Into Pieces i Friends Arena nästa helg.

Marcus & Martinus höll för favorittrycket

3 timmar sedan
Marcus & Martinus och Medina går direkt till final i Melodifestivalen. Trots att den norska tvillingduon var favorittippade tog de inte segern för given. Man vet aldrig med tv, vem som går vidare. Vi är bara tacksamma för alla som har röstat på oss, säger de.

Lykke Li tolkar Cash – och hintar om ny musik

idag 15:34
Artisten Lykke Li har släppt en cover av countrylegendaren Johnny Cash stora hit "Ring of fire" från 1963. Låten, som släpptes på fredagen, dyker upp i den nya Netflix-filmen "Damsel" med premiär den 8 mars, skriver Variety.

Norska Beck-stjärnan i chock över Marcus och Martinus Mello-medverkan

idag 15:18
Den norska skådespelaren Kristofer Hivju, känd från Beck och Game of Thrones, blir förvånad när han hör att Marcus och Martinus ska delta i den svenska melodifestivalen. – Det är ju sinnessjukt!, säger han till Expressen.

Sven-Erik om kåtpillren i Hotell romantik: “Har haft..."

idag 15:02
När Sven-Erik lade ner "kåtpiller" i packningen till "Hotell romantik" blev kvinnorna skeptiska. Nu avslöjar han vad som egentligen gömde sig i väskan.