Ariana Grande
Fansen flyr Ariana Grande. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Därför har över en kvarts miljon fans avföljt Ariana Grande

Massflykt från Ariana Grande – nu har superstjärnan förlorat över en kvarts miljon följare på Instagram. Och det finns en väldigt stark anledning till det.


Artisten Ariana Grande har tappat mer än 350 000 följare på Instagram på mindre än en månad. Detta efter att nya låten “yes, and?” släpptes i början av månaden.

Ariana Grande försvarar romansen med Ethan Slater

I låten anses hon försvara sin senaste romans med kollegan Ethan Slater i filmen "Wicked". Det har fått fans att reagera, skriver BuzzFeed.

De båda ska ha börjat dejta varandra när de fortfarande var tillsammans med sina ex. Fansen menar att artisten "glorifierar att vara den andra kvinnan" och en "homewrecker".

Ariana Grande oigenkännlig på nya bilderna: "Trodde det var en 80-åring"

Ethan Slater är Ariana Grandes nya pojkvän. Bildkälla: Michael Zorn/Invision/AP/TT Bild

Ariana Grande och Ethan Slater började dejta varandra sommaren 2023.Då hade han nyligen blivit pappa. Bilden på det nyfödda barnet hade "likats" av Ariana Grande, något som skapade starka reaktioner hos Arianas fans. Ariana hade även umgåtts med både Ethan och hans fru Lily Jay samtidigt som de ska ha haft en romans.

Lilly Jay och Ethan Slater. Bildkälla: Stella Pictures.

Fansen flyr Ariana Grande

Enligt analyssajten SocialBlade har Grande tappat totalt 369 630 följare på Instagram sedan början av januari. Siffrorna visar att majoriteten av dem som slutade följa Grande gjorde det efter att hennes nya låt släpptes den 7 januari.

Ariana Grande har inte uttalat sig om vad eller vem "yes, and?" handlar om.

Ariana Grande och Ethan Slater. Bildkälla: Stella Pictures.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!