Gunilla Persson
Gunilla Persson menar att de prylar som Kronofogden tagit i utmätningen i själva verket tillhör hennes dotter Erika. - Foto: Johan Nilsson/TT Bild

Gunilla Persson överklagar Kronofogdens beslut – skyller på Erika

Kronofogden slog till mot Gunilla Perssons hotellrum och beslagtog dyra märkeskläder och smycken. Nu överklagar Gunilla Persson, och menar att lyxprylarna tillhör hennes dotter Erika Persson.


Gunilla Persson överklagar Kronofogdens utmätningsbeslut, skriver Aftonbladet. Hollywoodfrun menar att vissa av tillhörigheterna som beslagtogs av myndigheten från hennes hotellrum inte tillhör henne, utan hennes 21-åriga dotter Erika Persson.

”Väskorna är till modell, art, omfattning och form av sådan karaktär att det inte kan ha undkommit myndigheterna att de måste ha tillhört Erika Persson", står det i överklagan som tidningen tagit del av.

Det tog Kronofogden från Gunilla Perssons hotellrum

Det var i söndags morse som Kronofogdemyndigheten slog till mot Gunilla Perssons hotellrum, morgonen efter att hon tävlat i Melodifestivalens deltävling i Växjö. Man tog med sig saker värda sammanlagt 79 500 kronor, bland annat ett par Chanelskor, flera halsband, armband och ringar samt väskor, kavajer och en klänning.

Bakgrunden är en skuld på 640 000 kronor som Gunilla Persson dragit på sig för olika bidrag hon fick från Sverige när hon bodde i USA och medverkade i "Svenska Hollywoodfruar".

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!