Gunilla och Erika Persson
Gunilla Persson är mamma till Erika Persson. Men något hon alltid hållit hemligt är pappans identitet... - Foto: Instagram/who_is_erika_persson, Instagram/Thegunilla

Gunilla Perssons ord om Erikas pappa: "Han är en riktig..."

Erika Persson är dotter till den färgstarka Hollywoodfrun Gunilla Persson. Här är allt du vill veta om Gunillas dotter – hennes längd, karriär, Instagram, banden till USA, TikTok och såklart det här med hennes pappa som många är väldigt nyfikna på.


Erika Persson ålder – hur gammal är hon?

Erika Regina Persson föddes den 18 augusti 2002. Det betyder att hon i skrivande stund är 22 år gammal, och i slutet av sommaren 2024 fyller hon alltså 23.

Erika Persson längd – hur lång är hon?

Att Erikas mamma Gunilla Persson har ett förflutet som modell är ingen hemlighet. Gunilla är 171 centimeter lång, och Erika är faktiskt längre än Gunilla! Under en livesändning på Instagram berättade Erika för ett par år sedan att hon är 177 centimeter lång, något som Hänt har rapporterat om.

Är Erika Persson Gunilla Perssons dotter?

Ja, Erika Persson är Gunilla Perssons dotter. Gunilla var 43 år gammal när hon fick Erika, och i en intervju med norska God kveld fick Gunilla frågan om det var ett medvetet beslut att skaffa barn så sent.

– Inte alls. Jag har ville ju ha barn, men inte med fel man. Då blev det bråttom helt plötsligt. Om jag ville ha ett barn var jag tvungen att slå till. Och det gjorde jag, berättade hon då.

Allt om Gunilla Persson: Modellkarriären som ung, dottern Erika, sjukdomen och hennes partners

Vem är Erika Perssons pappa?

Vem som är Erika Perssons pappa har Gunilla valt att hålla hemligt från omvärlden. I intervjun med Dorthe Skappel i God kveld så berättade Erika mer om varför den biologiska pappan hålls hemlig.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i intervjun.

Trots att pappans identitet är hemlig så vet vi i alla fall en sak med säkerhet – det är att han måste vara snuskigt rik. När Gunilla intervjuades av GP år 2012 så fick hon frågan hur hon försörjer sig.

– Med pengar från Erikas pappa. En man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man enligt min åsikt, sa Gunilla då.

Hur mycket pengar det rör sig om? Det har inte Gunilla avslöjat – men hon gav en liten hint...

– Jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv, berättade hon.

Det har givetvis spekulerats kring vem som skulle vara Erikas pappa. Gunilla har en rad kända och mindre kända ex-män bakom sig.

Hon har haft en romans med Albert av Monaco, varit gift med Stephen Linville, bott hos miljardären Francis Kellogg i New York och haft en romans med den brittiska hotellmagnaten Patrick Ellis. Här kan du läsa mer om Gunillas kärleksliv – och vad ex-maken Linville egentligen tycker om Gunilla idag.

Har Erika Persson syskon?

Erika Persson har oss veterligen inga syskon. Erika är Gunillas enda barn, men huruvida Erikas hemliga pappa har andra barn vet vi givetvis inte.

Har Erika Persson Instagram?

Ja, på Instagram lägger Erika ofta ut väldigt konstnärliga och kreativa bilder på både sig själv, vänner och en del natur och miljöbilder. Vill du följa Erika på Instagram hittar du henne under namnet who_is_erikapersson.

På Instagram har Erika genom åren skapat heta debatter då hon blivit utsatt för olika hatstormar från ilskna följare som bland annat tyckt att hon varit "för lättklädd". Då har Gunilla rusat in till dotterns försvar.

Vad gör Erika Persson idag?

Erika Persson har pluggat på Pitzer College som ligger någon timme från Los Angeles. Erika är en riktig toppstudent, och har pluggat hårt för att få sina otroliga betyg. Enligt Aftonbladet är film, psykologi och antropologi som ligger Erika extra varmt om hjärtat. Men i höstas tog hon paus en termin för att bland annat satsa mer på musiken.

Är Erika Persson född i USA?

Huruvida Erika Persson i USA eller i Sverige är inte känt. Däremot har Gunilla berättat att Erika växte upp i Högsjö där hon gick i skola, varvat med ett liv i New York.

Var bor Erika Persson idag?

Erika Persson bor på campus, men vill hon hälsa på mamma så är det inte så långt bort till den fantastiska villan i Pacific Palisades i Los Angeles. Där har de utsikt över Stilla havet. 

Behöver de låna mjölk, ägg eller socker av någon så har de även grannar som Matt Damon och Ben Affleck runt knuten.

Erika Persson musik – sjunger hon?

Ja, den som har följt Svenska Hollywoodfruar har nog inte kunnat undgå att Erika är en sångfågel av rang. På Instagram har Gunilla hintat om att Erika har något stort i görningen i samarbete med skivbolaget Sony Music. 

Erika Perssons partner – har hon pojkvän eller flickvän?

Huruvida Erika har en partner eller inte är inte känt. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Erika hamnade på bild där hon topless skulle kyssa en tjej vid namn May. Men huruvida det bara var en vän eller något mer – det vet bara dom.

Har Erika Persson Tiktok?

Ja, Erika Persson finns på TikTok! Där heter hon 111elva444. Du hittar hennes konto här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!