Jimmi och Linnea i Gift vid första ögonkastet
Jimmi och Linnea hoppade av Gift vid första ögonkastet. - Foto: SVT

Jimmi och Linnea bryter tystnaden om avhoppet

När Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist lämnade "Gift vid första ögonkastet" spreds en våg spekulationer om vad som hänt. Nu bryter deltagarna tystnaden efter avhoppet.


Linnea Alsberg och Jimmi Nordqvist lämnade programmet i det åttonde avsnittet av SVT:s långkörare "Gift vid första ögonkastet".

— Jag vill inte känna mig trängd och instängd, jag vill inte att någon ska ta på mig när jag inte vill, sade Alsberg bland annat i programmet.

Uttalandet ledde till att det började spekuleras kring vad som hänt mellan paret. För Aftonbladet bryter de nu tystnaden och berättar hur de hanterat alla skriverier och rykten, men de undviker att svara på frågan om vad som hände.

Linnea Alsberg: "Bryr mig inte"

Linnea Alsberg skriver i ett mejl till tidningen att hon inte brytt sig om spekulationerna.

"Jag, SVT, (produktionsbolaget) Baluba, deltagarna och mina nära och kära vet vad som har hänt och därför bryr jag mig inte riktigt om vad alla skriverier och rykten", skriver hon.

Jimmi och Linnea i Gift vid första ögonkastet. Bildkälla: SVT

Jimmo och Linnea i Gift vid första ögonkastet har ingen kontakt

Jimmi Nordqvist menar att det är tråkigt att det har spridits rykten och spekulationer, men att han försöker se det ur "ett större perspektiv".

"Bland det bästa med detta programmet är ju de samtal som dyker upp i tv-sofforna och fikarummen efter varje avsnitt. Jag tror de flesta av dessa samtal är både fina och nyanserade och jag ser ett jättestort värde i att de samtalen finns", svarar han.

I dag har paret ingen kontakt med varandra. De berättar att de träffades ett par gånger tillsammans med en av programmets experter, Kalle Norwald, efter avhoppet.

"Vissa saker kan man inte ha med på tv"

Linnea Alsberg får frågan om hon är nöjd med hur hennes och Jimmi Nordqvists relation porträtteras i programmet.

"Svår fråga, både ja och nej. Vissa saker som hänt kan man inte ha med på tv och vissa saker som jag har sagt hade jag önskat att det kom med", skriver hon men avslutar med att hon på det stora hela känner sig nöjd.

Jimmi Nordqvist har valt att inte svara på frågan.

Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
SVT
/