Europaturnerande superstjärnan Taylor Swift när hon uppträdde på Murrayfield Stadium i Edinburgh, tidigare i somras. Arkivbild.
Europaturnerande superstjärnan Taylor Swift när hon uppträdde på Murrayfield Stadium i Edinburgh, tidigare i somras. Arkivbild. - Foto: Jane Barlow/AP/TT

Tidig Taylor Swift-cd såld för jättebelopp

En cd-skiva med tidiga Taylor Swift-låtar har sålts på auktion för motsvarande drygt 130 000 kronor, skriver Billboard. På cd-skivan med covers av bland andra Dixie Chicks (numera The Chicks) och Dolly Partons låtar, finns en bild på en ung Taylor Swift, ett telefonnummer och en adress till en webbsida.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Superstjärnan hade demoinspelningen med sig när hon som elvaåring reste runt i Nashville med sin mamma för att marknadsföra sin musik.

Bland låtarna på den signerade cd-skivan finns den outgivna "Am I ready for love" skriven av Celina Berman-Gray, den mycket tidiga Swift-låten "Can I go with you", Olivia Newton-Johns "Hopelessly devoted to you", The Chicks "There's your trouble" och Dolly Partons "Here you come again".

TT
/