Siamak Hatami och Christoffer Levi är årets ungkarlar i 'Bachelor Sverige'. Pressbild.
Siamak Hatami och Christoffer Levi är årets ungkarlar i 'Bachelor Sverige'. Pressbild. - Foto: TT

Bachelor 2022: Här är killarna som söker kärleken

Två nya ungkarlar ska söka kärleken i tv i höst. Christoffer Levi, 32, och Siamak Hatami, 34, är de två nya huvudpersonerna i årets upplaga av Bachelor Sverige.
– Jag börjar undra vad jag har gett mig in på, säger Christoffer Levi.


Fakta: Årets bachelors

Namn: Christoffer Levi

Ålder: 32

Bor: Malmö

Yrke: Visual merchandiser

Namn: Siamak Hatami

Ålder: 34

Bor: Stockholm

Yrke: Artist och musikproducent

Den 32-årige Malmöbon Christoffer Levi och 34-årige Siamak Hatami från Stockholm är de nya ungkarlarna i TV4:s realityprogram "Bachelor Sverige", som har premiär i höst.

Christoffer Levi i Bachelor 2022: "Tveksam"

Det var Christoffer Levis syster som anmälde honom till Bachelor 2022, som han själv aldrig hade haft en tanke på att söka till.

Christoffer Levin söker kärleken i Bachelor 2022. Foto: Pressbild/TV4

— Jag var väldigt väldigt tveksam till en början. Jag kände kanske inte riktigt att det var mitt forum att göra det i tv, men samtidigt kände jag mig så redo för kärlek. Det har varit lite tuffare att träffa någon såhär i pandemitider. Särskilt om man inte är typen som sitter och skriver lite random till tjejer på sociala medier, säger han.

Christoffer Levi: "Söker en livspartner"

Christoffer Levi är fortfarande osäker på hur han ska hantera att dejta många personer samtidigt.

— Jag vet inte riktigt hur jag ska handskas med det där, det är ju verkligen en helt ny situation. Shit, det kommer att bli jobbigt! Om jag ska vara ärlig börjar jag undra vad jag har gett mig in på, säger han till TT och fortsätter:

– Men man måste ju våga för att vinna! Men jag ska försöka vara så ärlig och rak som möjligt, för det sista jag vill är att såra någon.

Christoffer Levi hoppas hitta någon att dela resten av livet, och dess med- och motgångar, med.

— Jag söker verkligen en livspartner. En positiv person som inte drar ned en. Det ska vara enkelt, öppet och passionerat där vi ler och skrattar mycket tillsammans, säger han.

Siamak Hatami i Bachelor 2022: "Vara mig själv"

Siamak Hatami, som kallas Sia, sökte inte till Bachelor 2022 själv utan blev headhuntad av produktionen. Hans strategi under inspelningarna kommer att bestå av att "försöka slappna av och att ta det som det kommer".

Siamak Hatami söker kärleken i Bachelor 2022. Foto: Pressbild/TV4

— Och försöka att inte tänka så mycket på att det här är ett program och en produktion. Men framförallt att vara mig själv, säger han.

TT: Och vem är det?

— En nyfiken och väldigt social person som tycker om att lära känna människor, och att lära känna mig själv i förhållande till andra människor. Så i just den här miljön kommer jag säkerligen att se sidor hos mig själv som jag inte annars skulle se.

Bachelor 2022 har premiär i höst

Det är inte förrän i höst som årets upplaga av TV4:s Bachelor går av stapeln och det finns därmed fortsatt möjlighet att söka till programmet om Christoffer Levin eller Siamak Hatami faller en på läppen. Läs mer om det här.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.