1 av 6
- Foto: All over press
2 av 6
- Foto: All over press
3 av 6
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
4 av 6
- Foto: JESSICA GOW / SCANPIX
5 av 6
- Foto: Tomas Oneborg / SvD / SCANPIX
6 av 6
- Foto: Pontus Lundahl / SCANPIX

Madeleine bryter med Stephanie af Klercker

Madeleine har varit helt ovetande om Jonas Bergströms och Stephanie af Klerckers relation medan hon befunnit sig i New York. Nu bryter hon med väninnan, och flera av deras gemensamma vänner.


Förhållandet mellan Jonas Bergström och Stureplansgruppens marknadschef Stephanie af Klercker tog fart för tre veckor sedan, berättar Expressen. 

Många av prinsessans närmsta vänner kände till förhållandet mellan Jonas Bergström och Madeleines nära vän. Ändå sa de ingenting till Madeleine som varit helt ovetande om ex-pojkvännens och väninnans svek, skriver Expressen.

Nu känner sig Madeleine sviken och arg, trots att hon gått vidare med sitt liv och träffat en ny man, amerikanen Chris O'Neill. Att många av hennes barndomsvänner kände till ex-pojkvännens och af Klerckers relation utan att ha berättat för henne gör att hon nu säger upp kontakten med stora delar av sin absolut närmaste krets.

Madeleine och Jonas Bergström har sedan den brutna förlovningen inte talat med varandra. Kort efter separationen försökte Bergström kontakta prinsessan, som tydligt visade att hon inte var intresserad av att upprätthålla någon form av kontakt. En av dem som då tröstade Bergström var, enligt Expressen, Stephanie af Klercker.

En vänskap som ledde till den nu mycket omskrivna kärleken.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.