Sierskan berättar: Så blir Estelles framtid

- 22/05/2012, 11:01 -
Blicka in i Estelles framtid.
1 av 4

Blicka in i Estelles framtid.

Stella Pictures

Prinsessan sägs vara "en djup och filosofisk individ".
2 av 4

Prinsessan sägs vara "en djup och filosofisk individ".

Stella Pictures

Daniel kommer att "vara en klippa" och Victoria kommer att "lyssna och acceptera hennes särskilda själsliga ljus".
3 av 4

Daniel kommer att "vara en klippa" och Victoria kommer att "lyssna och acceptera hennes särskilda själsliga ljus".

Stella Pictures

Sierskan Polgara Källman tror att Estelle blir en intressant person att följa.
4 av 4

Sierskan Polgara Källman tror att Estelle blir en intressant person att följa.

Privat

I ett tidigare liv var Estelle en kvinnorättskämpe på Irland – i framtiden kommer hon att ha en inre konflikt om monarkin. Nyheter24 har låtit sierskan Polgara Källman spå vår nyblivna prinsessa.

Skolan
– Estelle kommer att trivas eftersom hon är oerhört nyfiken och kunskapstörstig. Hon kommer att ifrågasätta och fundera på allt som lärs ut. Ju äldre hon blir desto bättre går det eftersom hennes valfrihet blir större.

Första kärleken
Första kärleken kommer media inte att få ta del av, den är hemlig. Hon är ung när hon blir kär första gången och det är i en svensk kille i hennes närhet.

Stora kärleken
Han är intellektuell, pratsam och oerhört analytisk. Hennes stora kärlek faller pladask för henne och uppvaktar på alla möjliga vis. Han har rötter utomlands och levernet förändras av kärleken till Estelle. Han är eldig och passionerad och Estelle väcker nya tankar hos honom, han tar livet på ett större allvar när de mötts.

Intressen
– Estelle älskar att se nya delar av världen, både att resa och att läsa om historiska platser. Omsorg och rättvisa är andra saker som alltid kommer att ligga henne varmt om hjärtat. Ibland uppfattas hon som rebellisk i sitt sätt att tänka när hon vill rädda världen men det uppskattas av folket. Natur och djur blir ett intresseområde, att leka i naturen, sedan att utforska den och vidare att beskydda den.
 

"En inre konflikt kommer att handla om monarkin"


Tidigare liv
– Estelle har bland annat varit en kvinnorättskämpe på Irland. Hennes hjärta var varmt och hon var mån om många. Hon bodde tillsammans med en man som hon älskade och som respekterade hennes inre glöd. De fick flera barn och tog även hand om föräldralösa barn, jag känner en enorm kärlek och ett livsbejakande som är sällsynt. Det var ett tufft men lärorikt och vackert liv.

Skandaler
– Skriverierna kommer att handla om hennes starka åsikter och kamp för rättvisa. Hon har en djup och mystisk sida som bryter lite från stilen i släkten. Hennes val av partner i tonåren kommer det stå mycket om på löpen. Ibland vägrar hon att göra som traditionen säger, för att kärleksfullt provocera fram nya tillvägagångssätt.

Övrigt
Estelle är en djup och filosofisk individ. Hon är känslig och kommer att fundera mycket på sin plats på jorden och vad hon kan göra i sin position. En inre konflikt kommer att handla om monarkin och ibland vet hon inte vilken sida hon står på. Hennes far blir en klippa och hon blir hans hjärtas ljus, de skapar en nära relation och hon får en varm uppfostran. Hennes mor lyssnar och accepterar hennes särskilda själsliga djup vilket inte alla i omvärlden gör. Estelle blir en mycket intressant person att följa!