Här svarar Madde.
1 av 5
Här svarar Madde. - Foto: Stella Pictures/Faksimil Facebook/Bilden är ett montage
Här började festen.
2 av 5
Här började festen. - Foto: JONAS EKSTROMER / JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
Paret gifte sig i Slottskyrkan.
3 av 5
Paret gifte sig i Slottskyrkan. - Foto: Christine Olsson / Christine Olsson
Den berömda kyssen.
4 av 5
Den berömda kyssen. - Foto: BJÖRN LARSSON ROSVALL / SCANPIX
Här möter paret folket efter ceremonin i kyrkan.
5 av 5
Här möter paret folket efter ceremonin i kyrkan. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Madde till attack efter bikinibilderna: "Vår privata tid är förstörd"

Madde är inte allt för glad efter att de smygtagna strandbilderna på henne och nyblivna maken Chris O'Neill publicerats i svensk media.


Hela meddelandet

"We continue to thank everyone for their loving warmth and well wishes regarding our marriage. Sadly, the Swedish tabloid press have taken it upon themselves to destroy our privacy and place private photographs of us in their publications today. The one thing we wish is that, if only for these few days, our privacy can now be respected."

Prinsessbröllopet mellan prinsessan Madeleine och Chris O´Neill förra veckan hade miljonpublik. SmekmånadenSeychellerna i Indiska Oceanen skulle bli desto mer privat. Trodde paret. Men under fredagen publicerade tidningen Expressen smygtagna bilder på kärleksparet. På paparazzibilderna ser vi prinsessan Madeleine klädd i en bikini, hand i hand med Chris.

Bilderna har nu fått Madde att ryta ifrån ordentligt. Via sin officiella Facebooksida skriver hon ett meddelande från paradisorten. 

– Vi fortsätter att tacka alla för era hjärtliga och varma grattishälsningar gällande vårt bröllop. Ledsamt nog har den svenska pressen tagit på sig att förstöra vår privata tid och placerat privata foton på oss i deras publikation i dag, skriver hon och fortsätter:

– Om det är en sak vi önskar just nu så är det att bara för de här få dagarna få vårt privatliv respekterat.  

I skrivande stund har uppdateringen, som delats 177 gånger, även gillats över 5000 gånger. Närmare 300 kommentarer finns också under den uppdatering som följer med en bild på Madde och Chris.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

3 timmar sedan
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

3 timmar sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.