Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bilden avslöjar prins Daniels urgulliga mobilskal

- 17/09/2018, 08:27 -

​Han är inte bara prins – han är farsa också. Här visar prins Daniel upp hur mycket han älskar sin lilla familj.

Han är inte bara prins – han är farsa också. Och nu visar prins Daniel varför vi gillar honom så förbaskat mycket. 

Det var under helgens prins Daniels lopp på Haga i Stockholm som en fotograf fångade en munter prins Daniel när han var funktionär under eventet. Vädret var bra och stämningen verkar ha varit på topp – kolla bara på den här fina bilden på Daniel och dottern Estelle

Prinsessan Estelle och Prins Daniel skojar med varandra.

Prinsessan Estelle och Daniel verkade ha en fin dag (Jonas Ektströmer/TT)

Men det var när Daniel skulle prata lite i telefon som TT:s fotograf fångade något fantastiskt fint, härligt samt supergulligt.

Kolla bara på detta: 

Daniel pratar i telefon. På fodralet syns en bild på prins Oscar, prinsessan Estelle och kronprinsessan Victoria
Japp, det är hela familjen. (Jonas Ekströmer/TT)

Ja. Han har Victoria och barnen Estelle och Oscar som mobilskal. Alltså inte som mobilbakgrund, inte bara en massa bilder i foto-mappen. Han har sin familj på skalet! Galet fint. 

Prins Daniels lopp är en årlig händelse som ska få barn och unga att röra sig mer och få in motion i vardagsrutinen. Loppet är ett initiativ från kronprinsessparet. 

– Vi ser att barn blir allt mer stillasittande. Vi rör oss för lite och sitter för mycket. Det här är en stor och viktig fråga, sa prinsen till Expressen i helgen.

Eftersom loppet är ett gott initiativ fanns det inga vinnare, utan alla fick medalj. Men efter att ha sett prinsens mobilskal vet vi i alla fall vem som vunnit svenska folkets hjärtan. Igen. 

Mer kungligt: Det här får inte Meghan Markle göra på sin födelsedag