1 av 4
- Foto: Leif R Jansson / SCANPIX
2 av 4
- Foto: MAJA SUSLIN / SCANPIX
3 av 4
- Foto: CLAUDIO BRESCIANI/ SCANPIX
4 av 4
- Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Måns Zelmerlöws hemliga inhopp i Melodifestivalen

Efter förra årets programledarskap, och två tidigare deltaganden i Melodifestivalen, gör Måns Zelmerlöw nu comeback i tävlingen - i en helt ny roll.


Ex-idolen Loreen Talhaoui ställer på lördag upp i Melodifestivalen 2011, med bidraget "My heart is refusning me".

För att klara av den hårda pressen och hålla fötterna på jorden under festivalcirkusen får hon hjälp av en erfaren schlagerräv - nämligen Måns Zelmerlöw.

– Måns är här för att vi jobbar tillsammans, och han har ju en sådan fruktansvärd koll på allting. Under Idol var jag grön, men än idag finns det saker som jag inte kan, förklarar Loreen för Nyheter24.

Måns viktigaste roll i årets schlager är att agera bollplank och professionellt stöd.

– Inför lördag känns det just nu väldigt läskigt, och det är skönt att ha honom här. Han säger vad som är bra eller dåligt, och kan peka på saker som jag behöver tänka på inför mitt framträdande.

Vad säger han till dig?

– Han är rätt så noggrann och petig i sitt jobb, och förklarar hur jag ska tänka och hålla mig lugn. Vad han framförallt sa idag var att jag måste våga vara mig själv, förklarar Loreen för Nyheter24.

Måns har dock inte enbart Loreen att fokusera på och stötta, utan även flickvännen Marie Serneholt, som är årets programledare i Melodifestivalen, behöver hans support.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...