Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Måns kärleksfulla stöd till ex-flamman Marie

- 04/02/2012, 20:20 -
Måns Zelmerlöw visar nu sitt stöd till ex-flickvännen Marie Serneholt.
1 av 2

Måns Zelmerlöw visar nu sitt stöd till ex-flickvännen Marie Serneholt.

Claudio Bresciani / SCANPIX

2 av 2

FAKSIMIL

Under lördagen tävlar Marie Serneholt i Melodifestivalen i Växjö. Nu får hon ett stort stöd från ex-pojkvännen Måns Zelmerlöw.

Twitter har svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw snabbt skapat sig ett stort konto och fått många trogna följare. Till sina 16 500 followers visar han nu sitt stöd för ex-flickvännen Marie Serneholt, som under lördagen tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Växjö.

"Ring gärna detta nummer ikväll: 099-20206. Förslagsvis mellan 20.00 och 21.00. Det är skitkul, jag lovar!", skriver Måns på sin twittersida och hänvisar alltså till röstnumret för Marie och hennes bidrag "Salt & Pepper".

"Min bästa vän"

Måns och Marie var länge Sveriges mest bildsköna par, men gjorde i offentlighetens ljus slut under den pågående säsongen av Allsång på Skansen i somras. Men trots att deras kärlekshistoria är över så är det forna paret noga med att behålla sin fina vänskapsrelation.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän, berättade Måns för Expressen i samband med parets uppbrott.

"Njuter fullt ut"

Marie tävlar under kvällen iklädd en tajt kroppsstrumpa i guld, som hon själv menar att hon varken tränat eller ätit extra nyttigt för att komma i.

– Nej, jag är en livsnjutare. Alla som känner mig vet att jag älskar mat och de mesta godsakerna. Jag njuter fullt ut, det gör jag verkligen, har Marie tidigare berättat för Nyheter24.