Måns Zelmerlöw visar nu sitt stöd till ex-flickvännen Marie Serneholt.
Måns Zelmerlöw visar nu sitt stöd till ex-flickvännen Marie Serneholt. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX

Måns kärleksfulla stöd till ex-flamman Marie

Under lördagen tävlar Marie Serneholt i Melodifestivalen i Växjö. Nu får hon ett stort stöd från ex-pojkvännen Måns Zelmerlöw.


Twittrat om Måns

Efter Måns uppbrott från Marie Serneholt var det många som ville lägga sig i och visa sitt stöd - på ett eller annat sätt.

@Malinbus: Väntar på att Måns ska ringa och berätta att han dumpade Marie för att han hört att jag är singel, men han har nog inte nya numret.

@lindamariie: Man ser vad Marie Serneholt kommer sakna när Måns rullar höfterna i samban. Jag antar att hon gråter framför SVT at the moment. #allsång

@LandstromLina: De facto; Måns Z gjorde slut med Helena precis före GayGalan, och med Marie strax innan Pride. #justsaying

@alexschulman: Visste ni att Måns Zelmerlöw börjat twittra? Allt snask om separationen från Marie! Följ på @manszelmerlow

@johannagara: Neeeeej! Måns och Marie! Först regn och rusk, och nu detta. Vart är världen på väg?

@JessicaAlmenas: Kan ändå tycka att nu får det vara färdiggrottat i Måns och Marie (Ping Expressen & Aftonbladet). Det är ju ingen världshändelse.

Twitter har svärmorsdrömmen Måns Zelmerlöw snabbt skapat sig ett stort konto och fått många trogna följare. Till sina 16 500 followers visar han nu sitt stöd för ex-flickvännen Marie Serneholt, som under lördagen tävlar i Melodifestivalens första deltävling i Växjö.

"Ring gärna detta nummer ikväll: 099-20206. Förslagsvis mellan 20.00 och 21.00. Det är skitkul, jag lovar!", skriver Måns på sin twittersida och hänvisar alltså till röstnumret för Marie och hennes bidrag "Salt & Pepper".

"Min bästa vän"

Måns och Marie var länge Sveriges mest bildsköna par, men gjorde i offentlighetens ljus slut under den pågående säsongen av Allsång på Skansen i somras. Men trots att deras kärlekshistoria är över så är det forna paret noga med att behålla sin fina vänskapsrelation.

– Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän, berättade Måns för Expressen i samband med parets uppbrott.

"Njuter fullt ut"

Marie tävlar under kvällen iklädd en tajt kroppsstrumpa i guld, som hon själv menar att hon varken tränat eller ätit extra nyttigt för att komma i.

– Nej, jag är en livsnjutare. Alla som känner mig vet att jag älskar mat och de mesta godsakerna. Jag njuter fullt ut, det gör jag verkligen, har Marie tidigare berättat för Nyheter24.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.