Eminem släpper bok

Amerikansk rappare berättar allt.


Den amerikanska rapparen Eminem har legat lågt de senaste åren. Men nu är han plötsligt dubbelt aktuell med både en ny singel och en bok.

I boken, som är en memoar, berättar Eminem om den svåra depression han drabbades av sedan hans sidekick sedan många år, Proof, gick bort till följd av en skottskada. Han beskriver även tillkomsten av sin nya skiva som han spelade in i sin egen privata studio.

”Det nya albumet är i huvudsak inspelat i hemma i lyan. Vilket har underlättat saker för mig. Det känns som på den gamla goda tiden, med den skillnaden att jag använder bra mycket mer än en gammal sliten fyrakanalare.” Skriver han i boken, uppger Rolling Stone.

Vidare berättar Eminem att hans blonderade hår var resultatet av en ingivelse under en extacytripp.

Skrivet av:

Senaste nytt

Amelia Adamos stora sorg – sambon Lucio är död: "Kärleksbombade honom till sista andetaget"

Lasse Holm får medalj – och Stockholmsmusikal

1 timme sedan
Musikalen med Lasse Holms schlagerhits har gjort succé i Malmö. I höst kommer ”De' e' det här vi kallar kärlek” till Stockholm och Göta Lejon.

Isa Östling föddes som man – hånas av svenska poddprofilen

2 timmar sedan
Isa Östling är en av Sveriges största TikTok-stjärnor med närmare en halv miljon följare. I en ny video ger hon nu svar på tal till en manlig poddprofil som uttryckt sig förnedrande mot henne.

Smygfilmat klipp sprids på Erika Persson och Zara Larssons pojkvän

2 timmar sedan
Det var under lördagen som Gunilla Persson uppträdde i Melodifestivalens tredje deltävling. Efteråt firades hennes kvalplats med pompa och ståt

Tittarnas oro efter klippet på Jenny Strömstedt och Mauri Hermundsson: "Säg nej"

3 timmar sedan
Mauri Hermundsson gästade Nyhetsmorgon i TV4 för att bli intervjuad av Jenny Strömstedt. Men intervjun gick inte som tänkt. – En hopplös gäst, säger Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Sökte du nyss på "David Sundin längd"? Här är svaret!

3 timmar sedan
Sökte du precis på "David Sundin längd"? Då är du inte ensam. Så, hur lång är programledaren egentligen? Här hittar du svaret!