”E-type är den elektroniska musikens Iggy Pop”

- 24/02/2014, 09:41
Podden "En vän med en pod"

Podden "En vän med en pod"

I veckans avsnitt av "En vän med en pod" får vi tips på låtar som är bra om man ska söka till "Idol", nya musikvideos diskuteras och en efterlysning på den perfekta rapparen startas.

Nu är det måndag och det betyder nytt avsnitt av En Vän Med En Pod. Podcasten som botaniserar bland ny musik och diskuterar det senaste skvallret i musikvärlden. 

I veckans avsnitt handlar om hur Linnéa Henrikssons överraskar, vilken låt man ska söka till "Idol" med för att ha den bästa chansen och podmakarna avslöjar att de är så besatta av musiker att de försöker byta identitet med sina idoler.

Marcus har en vision om hur hans absolut favoritrappare ska låta men ingen därute lever upp till kriterierna och därför startas en stor efterlysning på ”den perfekta rapparen”. 

Mejla själva in era förslag till envanmedenpod@gmail.com.

Dessutom kollar killarna på Rebecca och Fionas nya musikvideo och ifrågasätter budskapet, diskuterar bröllop som väg till evig kärlekslycka och så recenserar man E-types konsert.

Nya släpp från Markus Krunegård, Linnéa Henriksson, Det Stora Monstret hamnar under förstoringsglaset. Ett fullmatat avsnitt som du varken vill, kan eller får missa.

Lyssna på veckans avsnitt här:  

Häng med i snacket: