Grammisgalan i bilder

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fritidshusmarknaden lyfter - kan komma bakslag

Textilmuseet prisat på Elle-galan

Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Var tredje ukrainare behöver psykosocialt stöd

Var tredje ukrainare är i behov av någon form av psykosocial hjälp, enligt Röda Korsets ukrainska generalsekreterare Maksym Dotsenko. Vi lever i kriget, följer det från morgon till kväll, säger han till TT under ett besök i Sverige.

Svenskarna i Natostyrkan: "Väldigt självklart"

Lön och arbetsvillkor är inte spikade, ändå räcker många upp handen när Sverige för första gången ska medverka i den multinationella Natostyrkan i Lettland. Det är väldigt självklart, säger André Steffert, plutonchef på P7 i Skåne.

Nu har bitcoin halverats

Nu har den skett – den hett emotsedda halveringen av kryptovalutan bitcoin, uppger analysföretaget Coingecko. Halveringen inträffar vart fjärde år och innebär att antalet nya bitcoin som tillförs marknaden halveras.

Toppåklagare anställde älskarinna – åtalas

En västsvensk toppåklagare åtalas för att ha hjälpt till att ge sin älskarinna en högt uppsatt position inom myndigheten.

Tände eld på sig själv under Trumpmål – dog

En man som på fredagen tände eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryurvalet i målet mot expresident Donald Trump ägde rum har avlidit av sina skador, enligt New York Post.

Harry Styles stalker får fängelse

3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Dagens horoskop Lördag 20 April

1 timme sedan
Vad säger stjärnorna om din dag? Ta en titt på dagens horoskop för ditt stjärntecken och få insikter om ditt privatliv, yrkesliv, hälsa, känsloliv, resa och tur. Låt stjärnorna guida dig genom dagen!

Lördag 20 April - dagens horoskop för Fiskarna

1 timme sedan
Fiskarna är det tolfte och sista stjärntecknet i zodiaken och de som är födda mellan den 19 februari och 20 mars tillhör detta tecken. Fiskarna anses vara känsliga, intuitiva och drömmande individer som ofta har en stark inre värld och en förmåga att förstå andra människors känslor. De är också kreativa och fantasifulla personer som trivs i konstnärliga och spirituella sammanhang.