Onsdag 21 Apr
Stockholm

Här är världens farligaste kändisar

Russell Crowe ville bara ringa sin fru – men när hotellet inte ville hjälpa honom tappade han tråden och kastade telefonen stenhårt i den hotellanställdes ansikte.
1 av 21
Russell Crowe ville bara ringa sin fru – men när hotellet inte ville hjälpa honom tappade han tråden och kastade telefonen stenhårt i den hotellanställdes ansikte. Foto:
Skådisen Paz de la Huerta slog ned dokusåpastjärnan Samantha Swetra från The City på en innekrog i New York. Paz körde ett glas i nyllet på Samantha, blodet sprutade och förklarade det hela för polisen med att säga "Jag är en riktig skådis, hon är en känd
2 av 21
Skådisen Paz de la Huerta slog ned dokusåpastjärnan Samantha Swetra från The City på en innekrog i New York. Paz körde ett glas i nyllet på Samantha, blodet sprutade och förklarade det hela för polisen med att säga "Jag är en riktig skådis, hon är en känd. Foto:
The White Stripes-stjärnan Jack White arresterades efter att ha slagit ner sångaren Jason Stollsteimer, sångare i bandet Von Bondies. Jack White dömdes till anger management och böter.
3 av 21
The White Stripes-stjärnan Jack White arresterades efter att ha slagit ner sångaren Jason Stollsteimer, sångare i bandet Von Bondies. Jack White dömdes till anger management och böter. Foto:
Mel Gibson var en riktig praktdåre mot sitt ex Oksana. Han misshandlade henne brutalt, slog ut hennes tänder, och slog även Oksana samtidigt som hon höll deras bebis i famnen. Vid ett tillfälle hotade han att bränna ned huset om han inte fick en avsugning
4 av 21
Mel Gibson var en riktig praktdåre mot sitt ex Oksana. Han misshandlade henne brutalt, slog ut hennes tänder, och slog även Oksana samtidigt som hon höll deras bebis i famnen. Vid ett tillfälle hotade han att bränna ned huset om han inte fick en avsugning. Foto:
Chris Brown misshandlade sin dåvarande flickvän Rihanna brutalt. Han försökte bita av hennes öra och kasta ut henne från bilen.
5 av 21
Chris Brown misshandlade sin dåvarande flickvän Rihanna brutalt. Han försökte bita av hennes öra och kasta ut henne från bilen. Foto:
Eminem slog ned en dörrvakt på Hot Rock Cafe efter att denne hade försökt hångla  med Eminems dåvarande fru Kim. Eminem dömdes till två års villkorligt.
6 av 21
Eminem slog ned en dörrvakt på Hot Rock Cafe efter att denne hade försökt hångla med Eminems dåvarande fru Kim. Eminem dömdes till två års villkorligt. Foto:
Jude Law är inte heller förtjust i paparazzifotografer. Vid ett tillfälle hoppade han på en fotograf som försökte ta bilder på Judes barn – och Jude kallade fotografen för "pedofil". En annan gång slog han till en kvinnlig fotograf utanför en nattklubb.
7 av 21
Jude Law är inte heller förtjust i paparazzifotografer. Vid ett tillfälle hoppade han på en fotograf som försökte ta bilder på Judes barn – och Jude kallade fotografen för "pedofil". En annan gång slog han till en kvinnlig fotograf utanför en nattklubb. Foto:
Vid ett annat tillfälle kände sig Britney bara vild och galen så hon hoppade ur sin bil, slet av sig kläderna och hoppade i havet...
8 av 21
Vid ett annat tillfälle kände sig Britney bara vild och galen så hon hoppade ur sin bil, slet av sig kläderna och hoppade i havet... Foto:
Britney Spears har nära till sina känslor...Efter en kämpig tid med vårdadstvist och avrakat hår så fick Britney nog av paparazzifotograferna och tog ett paraply och smashade deras Ford.
9 av 21
Britney Spears har nära till sina känslor...Efter en kämpig tid med vårdadstvist och avrakat hår så fick Britney nog av paparazzifotograferna och tog ett paraply och smashade deras Ford. Foto:
Alec Baldwin har minst sagt ett hett temperament och han skyr paparazzifotografer som pesten. För bara några veckor sedan slog han ned en fotograf utanför sitt hem.
10 av 21
Alec Baldwin har minst sagt ett hett temperament och han skyr paparazzifotografer som pesten. För bara några veckor sedan slog han ned en fotograf utanför sitt hem. Foto:
Alec Baldwin försöker gömma sig undan paparazzifotograferna.
11 av 21
Alec Baldwin försöker gömma sig undan paparazzifotograferna. Foto:
Naomi Campbell har utsatt åtta (8!) av sina medarbetare för psykisk och fysisk misshandel och dessutom slagits med två poliser på Heathrow.
12 av 21
Naomi Campbell har utsatt åtta (8!) av sina medarbetare för psykisk och fysisk misshandel och dessutom slagits med två poliser på Heathrow. Foto:
Lindsay Lohan levde loppan under Milanos modevecka. Men sen fick hon nog av de vilda paparazzifotograferna och sulade iväg en flaska RedBull på stackarna...
13 av 21
Lindsay Lohan levde loppan under Milanos modevecka. Men sen fick hon nog av de vilda paparazzifotograferna och sulade iväg en flaska RedBull på stackarna... Foto:
Om du bor granne med Foxy Brown – se till att inte råka titta på henne. Hennes granne Arlene Raymond gjorde det fatala misstaget och fick stryk med en Blackberry och sedan drog även Foxy upp sin grannes kjol.
14 av 21
Om du bor granne med Foxy Brown – se till att inte råka titta på henne. Hennes granne Arlene Raymond gjorde det fatala misstaget och fick stryk med en Blackberry och sedan drog även Foxy upp sin grannes kjol. Foto:
Sean Penns ex-tjej, supermodellen Jessica White började slåss med knytnävarna när hon började bråka med en annan tjej om en taxi. Jessicas offer blev slagen i ansiktet och fick skärsår, svullnader och våldsam värk.
15 av 21
Sean Penns ex-tjej, supermodellen Jessica White började slåss med knytnävarna när hon började bråka med en annan tjej om en taxi. Jessicas offer blev slagen i ansiktet och fick skärsår, svullnader och våldsam värk. Foto:
Hiphopstjärnan Da Brat körde upp en romflaska i ansiktet på en servitris. Kvinnan hamnade på sjukhus med flera skärsår i ansiktet.
16 av 21
Hiphopstjärnan Da Brat körde upp en romflaska i ansiktet på en servitris. Kvinnan hamnade på sjukhus med flera skärsår i ansiktet. Foto:
Jersey Shore-stjärnan Jenni "J-Woww" Farley hade en våldsam relation med sin tidigare pojkvän Tom Lippolis. Under ett bråk så tog Jenni en kökskniv och högg rätt genom sin killes arm. Han syddes med 57 stygn men anmälde aldrig Jenni eftersom han "var gale
17 av 21
Jersey Shore-stjärnan Jenni "J-Woww" Farley hade en våldsam relation med sin tidigare pojkvän Tom Lippolis. Under ett bråk så tog Jenni en kökskniv och högg rätt genom sin killes arm. Han syddes med 57 stygn men anmälde aldrig Jenni eftersom han "var gale. Foto:
Den tidigare Victorias Secrets-modellen Estella Warren sparkade en polis och ålade sig ur handbojorna efter att hon hade kört rattfull.
18 av 21
Den tidigare Victorias Secrets-modellen Estella Warren sparkade en polis och ålade sig ur handbojorna efter att hon hade kört rattfull. Foto:
När Lost-stjärnan Matthew Fox vill festa så tänker han inte låta någon eller något stoppa honom. Han blev arresterad av polis när han stoppades av en chaufför som ville hindra honom att kliva på en partybuss.
19 av 21
När Lost-stjärnan Matthew Fox vill festa så tänker han inte låta någon eller något stoppa honom. Han blev arresterad av polis när han stoppades av en chaufför som ville hindra honom att kliva på en partybuss. Foto:
R 'n' B-divan Patti LaBelle tar nog priset. Hon ställde till med en scen när hon blev galen på en bebis och dennes mamma mitt i centrala Manhattan. Pattis lösning? Kasta saker på bebisen och mamman och vråla oscena ord...
20 av 21
R 'n' B-divan Patti LaBelle tar nog priset. Hon ställde till med en scen när hon blev galen på en bebis och dennes mamma mitt i centrala Manhattan. Pattis lösning? Kasta saker på bebisen och mamman och vråla oscena ord... Foto:
Gråtfärdiga, diviga, rosenrasande, hysteriska och våldsamma – här är stjärnorna med kort stubin.
21 av 21
Gråtfärdiga, diviga, rosenrasande, hysteriska och våldsamma – här är stjärnorna med kort stubin. Foto:

Nyheter24:s Quetzala Blanco kartlägger kändisarna du inte vill hamna i samma rum som.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Kommentera
Kopiera länk
Dela