Torsdag 5 Aug
Stockholm

FulExtra: Veckans klädkatastrofer

Kjolen är fenomenalt ful. Nån kanske gör en woodoodocka på Katie Holmes just nu och har lagt en fula-kläder-för-alltid-förbannelse på henne?
1 av 11
Kjolen är fenomenalt ful. Nån kanske gör en woodoodocka på Katie Holmes just nu och har lagt en fula-kläder-för-alltid-förbannelse på henne?. Foto:
Katie Holmes är förmodligen en av världens sämst klädda kvinnor. Vi kan inte för något i världen förstå hur hon resonerade när hon slog till på kjolen som är en avklippt bordsduk och dessutom matchat det med ett par hudfärgade cowboyboots – mitt i sommare
2 av 11
Katie Holmes är förmodligen en av världens sämst klädda kvinnor. Vi kan inte för något i världen förstå hur hon resonerade när hon slog till på kjolen som är en avklippt bordsduk och dessutom matchat det med ett par hudfärgade cowboyboots – mitt i sommare. Foto: Stella Pictures
Och när Katy några dagar tidigare skulle vara tjusig på röda mattan så var hon ju fin och allt – förutom detaljen att hon stoppat toapapper i behån...
3 av 11
Och när Katy några dagar tidigare skulle vara tjusig på röda mattan så var hon ju fin och allt – förutom detaljen att hon stoppat toapapper i behån... Foto:
Paris Hilton har väl aldrig varit god smak personifierad men när hon gled ut på krogen i den här dominatrixoutfiten skräckades vi. Det är varken sexigt, ungdomligt eller snyggt. Och vad är grejen med handskarna? Är hon slaktare eller något?
4 av 11
Paris Hilton har väl aldrig varit god smak personifierad men när hon gled ut på krogen i den här dominatrixoutfiten skräckades vi. Det är varken sexigt, ungdomligt eller snyggt. Och vad är grejen med handskarna? Är hon slaktare eller något?. Foto:
Minishorts och rosa slängkappa. Vi ger upp nu.
5 av 11
Minishorts och rosa slängkappa. Vi ger upp nu. Foto:
Nu kommer en liten följetong som handlar om de vackra Hollywoodkvinnorna som fått för sig att de ska klä sig i omoderna och fula tält. Här ser vi Halle Berry i nåt gammalt festivaltält.
6 av 11
Nu kommer en liten följetong som handlar om de vackra Hollywoodkvinnorna som fått för sig att de ska klä sig i omoderna och fula tält. Här ser vi Halle Berry i nåt gammalt festivaltält. Foto:
Kaftankatastrofen fortsätter. Här ser vi Hilary Duff, men det skulle lika gärna kunna vara Soundtrack of our Lives-Ebbot.
7 av 11
Kaftankatastrofen fortsätter. Här ser vi Hilary Duff, men det skulle lika gärna kunna vara Soundtrack of our Lives-Ebbot. Foto:
Inget ont om Ebbot – men det kanske inte är så kul att som tjej ha samma stylist honom?
8 av 11
Inget ont om Ebbot – men det kanske inte är så kul att som tjej ha samma stylist honom?. Foto:
Eller okej... Lil Waynes neonorange t-shirt gör att han ser ut som en prao på brandstationen, och tigermysbyxorna ska vi inte ens börja prata om.
9 av 11
Eller okej... Lil Waynes neonorange t-shirt gör att han ser ut som en prao på brandstationen, och tigermysbyxorna ska vi inte ens börja prata om. Foto:
Katie Holmes, Paris Hilton och Lil Wayne är några av kändisarna som hamnar i veckans Fulextra.
10 av 11
Katie Holmes, Paris Hilton och Lil Wayne är några av kändisarna som hamnar i veckans Fulextra. Foto:
Katy Perry har haft en stilmässig katastrofvecka. Den här ensemblen ser ut som något hon fyndat i flumrökelsebutikerna i Gamla Stan.
11 av 11
Katy Perry har haft en stilmässig katastrofvecka. Den här ensemblen ser ut som något hon fyndat i flumrökelsebutikerna i Gamla Stan. Foto:

Nyheter24:s Quetzala Blanco kartlägger veckans sämst klädda kändisar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Kommentera
Kopiera länk
Dela