Irina Shayk, 26, modellar det colombianska bikinimärket Agua Benditas kommande kampanj.
1 av 6
Irina Shayk, 26, modellar det colombianska bikinimärket Agua Benditas kommande kampanj. - Foto: Stella Pictures
undefined
2 av 6
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
3 av 6
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
4 av 6
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
5 av 6
undefined - Foto: Stella Pictures
undefined
6 av 6
undefined - Foto: Stella Pictures

Ronaldos flickvän Irina Shayk hetare än någonsin

Cristiano Ronaldos supermodellflickvän är skållhet i ny bikinikampanj.


Den ryska supermodellen Irina Shayk, 26, tar världen med storm. Inte nog med att hon dejtar världens hetaste fotbollspelare Cristiano Ronaldo – hon avverkar kampanjer och tidningsomslag på löpande band. Den 178 centimeter långa skönheten frontar nu det colombianska bikinimärket Agua Benditas kommande kampanj.
Se bilderna från kampanjen i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nylander "en möjlighet" nästa match

Rysk robotattack mot Charkiv

Minst två personer vårdas för splitterskador efter en rysk robotattack mot storstaden Charkiv i nordöstra Ukraina, uppger borgmästare Ihor Terechov.

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Den kanadensiska megastjärnan Celine Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Säpo vill anonymisera offentliga handlingar

1 timme sedan
Säpo föreslår att tjänstepersoners namn bör anonymiseras i offentliga beslutshandlingar. Enligt myndigheten skulle beslut utan namn bättre skydda individer och stat mot bland annat gängbrottslighet, rapporterar Sydsvenskan.

Misstänkt grovt brott i Södertälje

2 timmar sedan
Två personer har frihetsberövats i samband med ett misstänkt grovt brott i västra Södertälje, enligt polisen, som är förtegen om händelsen.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.

Rödin: "En jäkla revansch"

igår 23:02
Kritiserade som ett gäng förlorare förra året. Nu är Brynäs ett vinnarlag igen – tillbaka till SHL. Det är en jäkla revansch, men vi har trott på det hela tiden, säger Brynässtjärnan Anton Rödin.

Tesla billigaste märket att underhålla – Volvo kostar dubbla

igår 23:01
Hur mycket en bil kostar att serva och reparera kan över tid ha stor inverkan på hur dyr den är att äga. Nya siffror visar att kostnaderna kan skilja rejält mellan olika märken, och Tesla sticker ut i statistiken.

Arsenals uppvisning – 5–0 i derbyt mot Chelsea

igår 22:58
Snabb studs upp ur svackan – och fortsatt en utmanare i kampen om Premier League-titeln. Arsenal krossade Chelsea i Londonderbyt med 5–0.

Systembolagets strul berodde på hackerattack från Nordkorea

igår 22:54
Det var hackare i Nordkorea som slog till mot Systembolagets logistik i Sverige i måndags. Genom att ta stora delar av logistikbolaget Skanlogs data gisslan i en så kallad ransomware-attack lyckades hackarna slå ut tre stora lagerlokaler i Stockholm och Eskilstuna. Det rapporterar Dagens Industri på tisdagskvällen.