Det här är förmodligen galans största katastrofer. Till vänster: Christina Hendricks i en trist grå klänning med ett skärp som passar bättre på en gammal gubbe än kring hennes snygga midja. Och till vänster ser vi Portia de Rossi i en hudfärgad jumpsuit. Say no more.
1 av 7
Det här är förmodligen galans största katastrofer. Till vänster: Christina Hendricks i en trist grå klänning med ett skärp som passar bättre på en gammal gubbe än kring hennes snygga midja. Och till vänster ser vi Portia de Rossi i en hudfärgad jumpsuit. Say no more. - Foto: Stella Pictures
Till vänster: Julianne Moore kom som banan. Till höger: Halva innegårdens tragiska blomrabatt hängde med.
2 av 7
Till vänster: Julianne Moore kom som banan. Till höger: Halva innegårdens tragiska blomrabatt hängde med. - Foto: Stella Pictures
Till vänster: Sofia Vergara dök upp som Ariel. Till höger: Mormors påskägg kom sent i år.
3 av 7
Till vänster: Sofia Vergara dök upp som Ariel. Till höger: Mormors påskägg kom sent i år. - Foto: Stella Pictures
Till vänster: Att dyka upp i en klänning som mest ser ut att vara tillverkad av brosk eller muskler är inte helt snyggt. Till höger: Phoebe Price i marängsvissklänning.
4 av 7
Till vänster: Att dyka upp i en klänning som mest ser ut att vara tillverkad av brosk eller muskler är inte helt snyggt. Till höger: Phoebe Price i marängsvissklänning. - Foto: Stella Pictures
Till vänster: Heidi Klum vill verkligen visa att hon har två ben. Den annars rätt snygga mintfärgade klänningen med något slags släp i mitten påminner mer om en vuxenblöja på vift. Till höger: Nicole Kidman kom som köksmosaik.
5 av 7
Till vänster: Heidi Klum vill verkligen visa att hon har två ben. Den annars rätt snygga mintfärgade klänningen med något slags släp i mitten påminner mer om en vuxenblöja på vift. Till höger: Nicole Kidman kom som köksmosaik. - Foto: Stella Pictures
Ashley Judd i en rosa presentförpackning, med värsta julklappsrosetten i nacken. Inte bra.
6 av 7
Ashley Judd i en rosa presentförpackning, med värsta julklappsrosetten i nacken. Inte bra. - Foto: Stella Pictures
Till vänster: Hayden Panettiere i mumieklänning. Till höger: Det där gör ont i våra ögon. Och hjärnor.
7 av 7
Till vänster: Hayden Panettiere i mumieklänning. Till höger: Det där gör ont i våra ögon. Och hjärnor. - Foto: Stella Pictures

De var sämst klädda på tevegalan

Från bananklänningar till presentpaket – se tevegalans sämst klädda kändisar.


Under söndagen ägde den årliga tevegalan Emmy Awards rum i Los Angeles, och på röda mattan syntes stjärnor som Nicole Kidman, Sofia Vergara och Julianne Moore – men alla lyckades inte med sina outfits. 

Se kvällens sämst klädda kändisar på röda mattan i bildspelet ovan – klicka på pilarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. Nu döms en 26-årig man som greps vid tillslaget för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse, rapporterar P4 Östergötland.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Växjö

"Två personbilar kolliderar i rondellen på Söderleden.", skriver polisen på sin hemsida.

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.