Torsdag 5 Aug
Stockholm

Här är världens sämst klädda män

Kid Rock, Dennis Rodman, Adam Lambert, Boy George och Chris Brown har alla en sak gemensamt – de är alla några av världens sämst klädda män.
1 av 17
Kid Rock, Dennis Rodman, Adam Lambert, Boy George och Chris Brown har alla en sak gemensamt – de är alla några av världens sämst klädda män. Foto: Stella Pictures
Adam Lambert. Det här är rysligt att se. Det spelar ingen roll att han försökt rocka till sin fåniga Billy Ray Cyrus-look han hade i början. De där skinnbyxorna, konstiga skjortorna och skunfrisyren får oss att må fysiskt dåligt.
2 av 17
Adam Lambert. Det här är rysligt att se. Det spelar ingen roll att han försökt rocka till sin fåniga Billy Ray Cyrus-look han hade i början. De där skinnbyxorna, konstiga skjortorna och skunfrisyren får oss att må fysiskt dåligt. Foto:
Benicio Del Toros klädstil är helt obegriplig. Hur kan en man som är så cool i sin person gång på gång klä sig som en efterlyst sexförbrytare?
3 av 17
Benicio Del Toros klädstil är helt obegriplig. Hur kan en man som är så cool i sin person gång på gång klä sig som en efterlyst sexförbrytare?. Foto:
När man tänker vad som kom först – Sanna Bråding eller Boy George? Ja, då vet man att det är knas.
4 av 17
När man tänker vad som kom först – Sanna Bråding eller Boy George? Ja, då vet man att det är knas. Foto:
Boy George – glad i hatten. Till sin omgivnings missnöje, kanske vi bör tillägga.
5 av 17
Boy George – glad i hatten. Till sin omgivnings missnöje, kanske vi bör tillägga. Foto: LUCA BRUNO
Charlie Sheens största problem är inte längre hans missbruk. Det är hans klädsel. Den har varit en veritabel katastrof från början. Dags för en intervention snart, tror vi.
6 av 17
Charlie Sheens största problem är inte längre hans missbruk. Det är hans klädsel. Den har varit en veritabel katastrof från början. Dags för en intervention snart, tror vi. Foto:
Chris Brown har inte alltid varit cool. Fram till ganska nyligen var nämligen Breezys favoritklädsel denna: se ut som en jultomte som extraknäcker i en galleria. Slipsarna? Rygga på röda mattan?
7 av 17
Chris Brown har inte alltid varit cool. Fram till ganska nyligen var nämligen Breezys favoritklädsel denna: se ut som en jultomte som extraknäcker i en galleria. Slipsarna? Rygga på röda mattan?. Foto:
Dennis Rodman, mannen som konsekvent försöker få knytblusen hipp.
8 av 17
Dennis Rodman, mannen som konsekvent försöker få knytblusen hipp. Foto:
Dennis Rodmans stilsnille slår till igen. Det är ett under att han kunde fastna på bild?
9 av 17
Dennis Rodmans stilsnille slår till igen. Det är ett under att han kunde fastna på bild?. Foto: Stella Pictures / Tony Orlando, Pacificcoastnews.com
Dennis Rodman är eh, finklädd.
10 av 17
Dennis Rodman är eh, finklädd. Foto: Visual Press Agency / FLORIA
Guy Fieri, den dåliga smakens riddare. Hans skjortor med flames och annat är så fula så vi blir inte förvånade om de självantänder någon dag.
11 av 17
Guy Fieri, den dåliga smakens riddare. Hans skjortor med flames och annat är så fula så vi blir inte förvånade om de självantänder någon dag. Foto:
Kid Rock. Så fenomenalt katastrofal att det inte ens är roligt längre. Snickarbyxor varvas med läderväster och skjortor i 49 nyanser av brunt.
12 av 17
Kid Rock. Så fenomenalt katastrofal att det inte ens är roligt längre. Snickarbyxor varvas med läderväster och skjortor i 49 nyanser av brunt. Foto:
Kid Rock slår till igen. En odyssé i människans mörkaste vrår.
13 av 17
Kid Rock slår till igen. En odyssé i människans mörkaste vrår. Foto:
Den legendariska manusförfattaren Bruce Vilanch har skrivit skämt till Oscarsgalan sedan 1989. Hans klädstil kommer förmodligen aldrig vinna några priser.
14 av 17
Den legendariska manusförfattaren Bruce Vilanch har skrivit skämt till Oscarsgalan sedan 1989. Hans klädstil kommer förmodligen aldrig vinna några priser. Foto:
Lil Waynes klädstil är minst sagt eklektisk. Absurd. Färgsprakande. Och vansinnigt smaklös.
15 av 17
Lil Waynes klädstil är minst sagt eklektisk. Absurd. Färgsprakande. Och vansinnigt smaklös. Foto:
Richard Simmons är konsekvent i sin klädstil som andas väldigt mycket Valiumknaprande Floridapensionär på gympapass. Men konsekvent är inte alltid något bra...
16 av 17
Richard Simmons är konsekvent i sin klädstil som andas väldigt mycket Valiumknaprande Floridapensionär på gympapass. Men konsekvent är inte alltid något bra... Foto:
Vanilla Ice – fejk it till you make it?
17 av 17
Vanilla Ice – fejk it till you make it?. Foto: REED SAXON

Fulextra. Nyheter24:s Quetzala Blanco väljer ut världens absolut sämst klädda män någonsin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Världens sämst klädda kvinnor

Vad har Britney Spears och Nicole Kidman gemensamt? De är bägge några av världens sämst klädda kvinnor. 

Se hela listan imorgon på Nyheter24.

För två veckor sedan delade den svenska modetidningen Café ut pris till Sveriges bäst klädda man – och även Sveriges sämsta klädda man. 

Den sistnämnda utmärkelsen gick till sportjournalisten Robert Laul, artisten Danny Saucedo och till Sean Banan.

Men den trion ligger minst sagt i lä när vi nu utser världens absolut sämst klädda män någonsin.

Från Boy George via Chris Brown till Kid Rock – se bilderna i bildspelet ovan. Klicka på pilarna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela