Onsdag 17 Aug
Stockholm

Har de silikonbröst eller inte?

Från Blake Lively till Christina Aguilera – stjärnorna förnekar att de har gjort silikonbröst. Så, goda gener eller duktiga läkare?
1 av 20
Från Blake Lively till Christina Aguilera – stjärnorna förnekar att de har gjort silikonbröst. Så, goda gener eller duktiga läkare?. Foto:
Ryktena om att Miley Cyrus skulle ha gjort brösten började cirkulera i somras när hon dök upp på röda mattan i en supersexig klänning med en generös urringning.
2 av 20
Ryktena om att Miley Cyrus skulle ha gjort brösten började cirkulera i somras när hon dök upp på röda mattan i en supersexig klänning med en generös urringning. Foto: Stella Pictures
Miley försökte stilla skvallret genom att twittra ut följande: Tack för komplimangerna, men de här skönheterna är helt naturliga. Jag önskar att folk kunde förstå att man inte behöver vara fejk för att vara vacker, skrev Miley.
3 av 20
Miley försökte stilla skvallret genom att twittra ut följande: Tack för komplimangerna, men de här skönheterna är helt naturliga. Jag önskar att folk kunde förstå att man inte behöver vara fejk för att vara vacker, skrev Miley. Foto: Stella Pictures
Natalie Portman har alltid varit liten och smal och aldrig skrutit med särskilt djupa urringningar.
4 av 20
Natalie Portman har alltid varit liten och smal och aldrig skrutit med särskilt djupa urringningar. Foto: Stella Pictures
Efter att hon födde sin son Aleph och började amma så växte hennes bröst rejält på naturlig väg. Men när hon var på ett sportevent i Texas för en månad sedan så var det många som frågade sig om hon inte trixat lite med sina bröst.
5 av 20
Efter att hon födde sin son Aleph och började amma så växte hennes bröst rejält på naturlig väg. Men när hon var på ett sportevent i Texas för en månad sedan så var det många som frågade sig om hon inte trixat lite med sina bröst. Foto:
Megan Fox gick från plattbröstad till att plötsligt ha en rejäl byst.
6 av 20
Megan Fox gick från plattbröstad till att plötsligt ha en rejäl byst. Foto: Matt Sayles/Scanpix
Megan själv förnekar alla plastikrykten. Hm...
7 av 20
Megan själv förnekar alla plastikrykten. Hm... Foto: Stella Pictures
Saturdays-stjärnan Frankie Sandford gick från minibröst till en rejäl hylla – på bara ett år.
8 av 20
Saturdays-stjärnan Frankie Sandford gick från minibröst till en rejäl hylla – på bara ett år. Foto: Stella Pictures
Frankie Sandford visar sina nya bröst i en bikini.
9 av 20
Frankie Sandford visar sina nya bröst i en bikini. Foto: Stella Pictures
Glee-stjärnan Lea Micheles bröst växte till sig på bara några månader – trots det så förnekar Lea en operation.
10 av 20
Glee-stjärnan Lea Micheles bröst växte till sig på bara några månader – trots det så förnekar Lea en operation. Foto: Stella Pictures
 – De är helt mina. Jag tror att de växt en del på sista tiden, säger hon.
11 av 20
– De är helt mina. Jag tror att de växt en del på sista tiden, säger hon. Foto: Chris Pizzello/Scanpix
Victoria Beckham har alltid förnekat att hon opererat sina bröst – tills rättegångsdokument från 2005 läckte ut och bevisade att hon hade lagt tusentals kronor på att gå från en 75 B till en 75 E.
12 av 20
Victoria Beckham har alltid förnekat att hon opererat sina bröst – tills rättegångsdokument från 2005 läckte ut och bevisade att hon hade lagt tusentals kronor på att gå från en 75 B till en 75 E. Foto: Stella Pictures
Ingen kunde undgå Beckhams förändring, men år 2009 så förminskade hon implantaten och gick ner till en 75C.
13 av 20
Ingen kunde undgå Beckhams förändring, men år 2009 så förminskade hon implantaten och gick ner till en 75C. Foto: LEFTERIS PITARAKIS/Scanpix
Christina Aguilera har aldrig varit direkt plattbystad. Men genom åren har hon hunnit föda barn och gått upp en del i vikt.
14 av 20
Christina Aguilera har aldrig varit direkt plattbystad. Men genom åren har hon hunnit föda barn och gått upp en del i vikt. Foto:
Men redan innan det, nämligen år 2010, så läckte det ut bilder där man såg ett tydligt ärr under hennes armhåla – något som startade silikonbröstryktena ännu mer.
15 av 20
Men redan innan det, nämligen år 2010, så läckte det ut bilder där man såg ett tydligt ärr under hennes armhåla – något som startade silikonbröstryktena ännu mer. Foto: PLANET PHOTOS
Christina har aldrig kommenterat ryktena.
16 av 20
Christina har aldrig kommenterat ryktena. Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Paris Hilton har alltid varit extremt smal och inte heller haft särskilt stora bröst
17 av 20
Paris Hilton har alltid varit extremt smal och inte heller haft särskilt stora bröst. Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Men plötsligt en dag så har hennes hylla förvandlats till största laget. Hm...
18 av 20
Men plötsligt en dag så har hennes hylla förvandlats till största laget. Hm... Foto: AbilityFilms / AbilityFilms
Blake Lively under Gossip Girl-inspelningarna för några år sedan.
19 av 20
Blake Lively under Gossip Girl-inspelningarna för några år sedan. Foto: PLANET PHOTOS / Planet
Och så här ser Blake Lively ut idag. Hm..
20 av 20
Och så här ser Blake Lively ut idag. Hm.. Foto: Stella Pictures

Natalie Portman, Miley Cyrus, Victoria Beckham och Paris Hilton har alla en sak gemensamt – de förnekar att de skulle ha silikonbröst. Se stjärnornas före och efter-bilder här och döm själva.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Men de ligger i lä...

Från girl next door-blondin till världens första mänskliga Barbiedocka. Se bilderna på Valeria Lukyanova som genomgått ett flertal avancerade operationer för att se ut som en Barbiedocka. 

Pressen att se perfekt ut i Hollywood får många stjärnor att uppsöka plastikkirurgen för att ge naturen lite hjälp på vägen och få en fylligare byst som passar i de glittrande haute couture-blåsarna de ska bära på röda mattan.

Vissa fall är solklara – skådespelerskan Megan Fox enorma förvandling kan inte bara handla om bara "goda gener" och artisten Victoria Beckham förnekade länge sina operationer trots att det var helt uppenbart att något hade hänt på Spice Girls-stjärnans frontsida. 

Se stjärnornas före och efter-bilder i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.