Från Blake Lively till Christina Aguilera – stjärnorna förnekar att de har gjort silikonbröst. Så, goda gener eller duktiga läkare?
1 av 20
Från Blake Lively till Christina Aguilera – stjärnorna förnekar att de har gjort silikonbröst. Så, goda gener eller duktiga läkare?
Ryktena om att Miley Cyrus skulle ha gjort brösten började cirkulera i somras när hon dök upp på röda mattan i en supersexig klänning med en generös urringning.
2 av 20
Ryktena om att Miley Cyrus skulle ha gjort brösten började cirkulera i somras när hon dök upp på röda mattan i en supersexig klänning med en generös urringning. - Foto: Stella Pictures
Miley försökte stilla skvallret genom att twittra ut följande: Tack för komplimangerna, men de här skönheterna är helt naturliga. Jag önskar att folk kunde förstå att man inte behöver vara fejk för att vara vacker, skrev Miley.
3 av 20
Miley försökte stilla skvallret genom att twittra ut följande: Tack för komplimangerna, men de här skönheterna är helt naturliga. Jag önskar att folk kunde förstå att man inte behöver vara fejk för att vara vacker, skrev Miley. - Foto: Stella Pictures
Natalie Portman har alltid varit liten och smal och aldrig skrutit med särskilt djupa urringningar.
4 av 20
Natalie Portman har alltid varit liten och smal och aldrig skrutit med särskilt djupa urringningar. - Foto: Stella Pictures
Efter att hon födde sin son Aleph och började amma så växte hennes bröst rejält på naturlig väg. Men när hon var på ett sportevent i Texas för en månad sedan så var det många som frågade sig om hon inte trixat lite med sina bröst.
5 av 20
Efter att hon födde sin son Aleph och började amma så växte hennes bröst rejält på naturlig väg. Men när hon var på ett sportevent i Texas för en månad sedan så var det många som frågade sig om hon inte trixat lite med sina bröst.
Megan Fox gick från plattbröstad till att plötsligt ha en rejäl byst.
6 av 20
Megan Fox gick från plattbröstad till att plötsligt ha en rejäl byst. - Foto: Matt Sayles/Scanpix
Megan själv förnekar alla plastikrykten. Hm...
7 av 20
Megan själv förnekar alla plastikrykten. Hm... - Foto: Stella Pictures
Saturdays-stjärnan Frankie Sandford gick från minibröst till en rejäl hylla – på bara ett år.
8 av 20
Saturdays-stjärnan Frankie Sandford gick från minibröst till en rejäl hylla – på bara ett år. - Foto: Stella Pictures
Frankie Sandford visar sina nya bröst i en bikini.
9 av 20
Frankie Sandford visar sina nya bröst i en bikini. - Foto: Stella Pictures
Glee-stjärnan Lea Micheles bröst växte till sig på bara några månader – trots det så förnekar Lea en operation.
10 av 20
Glee-stjärnan Lea Micheles bröst växte till sig på bara några månader – trots det så förnekar Lea en operation. - Foto: Stella Pictures
 – De är helt mina. Jag tror att de växt en del på sista tiden, säger hon.
11 av 20
– De är helt mina. Jag tror att de växt en del på sista tiden, säger hon. - Foto: Chris Pizzello/Scanpix
Victoria Beckham har alltid förnekat att hon opererat sina bröst – tills rättegångsdokument från 2005 läckte ut och bevisade att hon hade lagt tusentals kronor på att gå från en 75 B till en 75 E.
12 av 20
Victoria Beckham har alltid förnekat att hon opererat sina bröst – tills rättegångsdokument från 2005 läckte ut och bevisade att hon hade lagt tusentals kronor på att gå från en 75 B till en 75 E. - Foto: Stella Pictures
Ingen kunde undgå Beckhams förändring, men år 2009 så förminskade hon implantaten och gick ner till en 75C.
13 av 20
Ingen kunde undgå Beckhams förändring, men år 2009 så förminskade hon implantaten och gick ner till en 75C. - Foto: LEFTERIS PITARAKIS/Scanpix
Christina Aguilera har aldrig varit direkt plattbystad. Men genom åren har hon hunnit föda barn och gått upp en del i vikt.
14 av 20
Christina Aguilera har aldrig varit direkt plattbystad. Men genom åren har hon hunnit föda barn och gått upp en del i vikt.
Men redan innan det, nämligen år 2010, så läckte det ut bilder där man såg ett tydligt ärr under hennes armhåla – något som startade silikonbröstryktena ännu mer.
15 av 20
Men redan innan det, nämligen år 2010, så läckte det ut bilder där man såg ett tydligt ärr under hennes armhåla – något som startade silikonbröstryktena ännu mer. - Foto: PLANET PHOTOS
Christina har aldrig kommenterat ryktena.
16 av 20
Christina har aldrig kommenterat ryktena. - Foto: Stella Pictures / Lionel Hahn
Paris Hilton har alltid varit extremt smal och inte heller haft särskilt stora bröst
17 av 20
Paris Hilton har alltid varit extremt smal och inte heller haft särskilt stora bröst - Foto: Stella Pictures / Fame Pictures
Men plötsligt en dag så har hennes hylla förvandlats till största laget. Hm...
18 av 20
Men plötsligt en dag så har hennes hylla förvandlats till största laget. Hm... - Foto: AbilityFilms / AbilityFilms
Blake Lively under Gossip Girl-inspelningarna för några år sedan.
19 av 20
Blake Lively under Gossip Girl-inspelningarna för några år sedan. - Foto: PLANET PHOTOS / Planet
Och så här ser Blake Lively ut idag. Hm..
20 av 20
Och så här ser Blake Lively ut idag. Hm.. - Foto: Stella Pictures

Har de silikonbröst eller inte?

Natalie Portman, Miley Cyrus, Victoria Beckham och Paris Hilton har alla en sak gemensamt – de förnekar att de skulle ha silikonbröst. Se stjärnornas före och efter-bilder här och döm själva.


Men de ligger i lä...

Från girl next door-blondin till världens första mänskliga Barbiedocka. Se bilderna på Valeria Lukyanova som genomgått ett flertal avancerade operationer för att se ut som en Barbiedocka. 

Pressen att se perfekt ut i Hollywood får många stjärnor att uppsöka plastikkirurgen för att ge naturen lite hjälp på vägen och få en fylligare byst som passar i de glittrande haute couture-blåsarna de ska bära på röda mattan.

Vissa fall är solklara – skådespelerskan Megan Fox enorma förvandling kan inte bara handla om bara "goda gener" och artisten Victoria Beckham förnekade länge sina operationer trots att det var helt uppenbart att något hade hänt på Spice Girls-stjärnans frontsida. 

Se stjärnornas före och efter-bilder i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

Dagens horoskop Fredag 29 Mars

Vad säger stjärnorna om din dag? Ta reda på ditt horoskop för idag och få insikter om ditt privatliv, yrkesliv, hälsa, känsloliv, resa och tur baserat på ditt stjärntecken. Läs vidare för att se vad som väntar dig!

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Fiskarna

Fiskarna är det tolfte stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 19 februari och 20 mars. De som är födda under detta tecken sägs vara känsliga, intuitiva och drömmande. Fiskarna är ofta empatiska och har en stark koppling till sina känslor och andras. De är också kreativa och fantasifulla individer som trivs i konstnärliga och spirituella miljöer.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Vattumannen

Vattumannen är ett lufttecken som sträcker sig mellan datumen 20 januari - 18 februari. Personer födda under detta stjärntecken anses vara uppfinningsrika, originella och humanitära. De är ofta visionärer som strävar efter att göra världen till en bättre plats för alla. Vattumannen är också känd för sin oberoende natur och sitt intellektuella sinne.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Stenbocken

Stenbocken är det tionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 december och 19 januari. Personer födda under detta tecken anses vara ambitiösa, disciplinerade och ansvarsfulla. De är ofta målinriktade och arbetar hårt för att uppnå sina mål. Stenbocken är också känd för att vara tålmodig och pålitlig, vilket gör dem till pålitliga vänner och kollegor.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Skytten

Skytten är det nionde stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 22 november och 21 december. Personer födda under detta tecken sägs vara äventyrliga, optimistiska och älskar att utforska världen omkring dem. De är kända för sin generositet och sitt positiva synsätt på livet. Skytten styrs av planeten Jupiter och är associerad med elementet eld.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Skorpionen

Stjärntecknet Skorpionen är mellan datumen 23 oktober - 21 november och kännetecknas av intensitet, passion och djup. Personer födda under detta tecken är ofta mystiska, starka och har en förmåga att se igenom ytan på människor och situationer. Skorpionen är också känd för sitt starka sinne för rättvisa och sin förmåga att transformera sig själv och sin omgivning.

Fredag 29 Mars - dagens horoskop för Vågen

Vågen är ett lufttecken och dess period sträcker sig från den 23 september till den 22 oktober. Personer födda under detta stjärntecken sägs vara diplomatiska, balanserade och rättvisa. De strävar efter harmoni och fred i alla relationer och är kända för sin förmåga att se olika perspektiv. Vågen är också känd för sitt sinne för skönhet och estetik.