Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sjukt spel visar profeten Muhammed ha sex med djur

Screenshot från spelet Muhammed Sex Simulator 2015.
1 av 1

Screenshot från spelet Muhammed Sex Simulator 2015.

Nöje | 11/02/2015 10:08

Är det här årets mest kontroversiella spel?

Ett datorspel med namnet Muhammed Sex Simulator 2015 har nyligen släppts online, och på screenshots som sprids syns en naken, skäggig man iklädd en turban ha sex med flera olika män och ägna sig åt tidelag med djur, skriver Vice.

Avsändaren till spelet går under aliaset gizmo01942, och Vice kallar skaparen rätt och slätt för en "idiot". 

"Släpp lös din sexdemon"

Spelet beskrivs av skaparen som ett spel som "släpper lös din inre sexdemon".

– Muhammed Sex Simulator 2015 sätter dig i samma skor som en av historiens mest kontroversiella religiösa figurer. Släpp lös din inre sexdemon och njut av köttsliga lustar med allt från getter, grisar och flera män,

Muhammed har synts i ett par serier genom åren, men det är en sällsynt syn i dataspel. I "Fair fighter" som kom år 2009 kunde spelaren välja att vara Jesus, Buddha, Ganesh och även Muhammed. Valde du den sistnämnda så fanns valet att blurra hans ansikte. År 2008 kom "Muslim Massacre: The Game of Modern Religious Genocide" där spelaren skulle döda muslimer innan de mötte Muhammed som den sista bossen.

"Ingen attack"

Trots att spelet hånar en religion med uppskattningsvis 1,6 miljarder anhängare så anser inte skaparen att det inte är en attack mot någons religion.

– Det borde vara uppenbart, men jag vill klargöra att det här inte är menat som en seriös attack mot någons tro, och det är inte heller menat som en seriös kritik mot verkliga historiska figurer, hälsar gizmo01942 i ett uttalande via Encyclopaedia Dramatica, skriver Vice.