Malin Lundahl var en av finalisterna i True Love
Malin Lundahl var en av finalisterna i True Love - Foto: discovery+/Instagram/malinlundahl

True Love-Malins avslöjande: Är tillsammans med någon annan från programmet

Malin Lundahl tog sig hela vägen till final i True Love, men hade redan då ögon för någon annan. Relationen utvecklades på hemmaplan – och idag är de sambos.


Finalen av kärleksprogrammet "True Love" gick av stapeln med buller och bång under onsdagen, och när den avslutande sanningsceremonin ägt rum stod det klart att Patrice och Sara gick vinnande ur programmet.

De vann både kärlek och en vinstpotten på en miljon kronor – men hur ser deras relation ut idag? Det kan du läsa mer om här.

Malin Lundahl: "Jag får betalt för att stå här"

I finalen stod totalt fyra par: Patrice och Sara, Malin och Elias, Sara och Kristoffer och Angelo och Caroline, men bara vinnarparet fick två gröna lampor om bekräftade att deras kärlek var äkta.

Foto: discovery+

Kanske kommer det därför inte som någon överraskning att den sista gnistan heller aldrig dök upp för Malin och Elias på hemmaplan? I podcasten "Skämtar du?" berättar Malin om sina känslor för partnern under finalen:

– Som det så tydligt syns i programmet, han är inte min sanna kärlek. Snälla det visste alla. Jag ville typ ha en skylt där det står "jag får betalt för att stå här".

Nu har True Love-Malin fallit från någon annan i programmet

Malin berättar att hon hade varit singel i många år innan hon klev in i programmet och aldrig hade fallit pladask för någon på en gång. Hon var därför övertygad om att relationer är något man bygger upp successivt. 

Foto: discovery+

Men pladask – det verkar hon minsann ha fallit efter inspelningen, men inte för någon av deltagarna. 

– Jag fick ju rött i finalen, och det har ju också sina förklaringar. Som jag sa, det finns en produktion, och bakom kameran stod produktionschef David, berättar Malin i podcasten.

Hans fulla namn är David Hjertén, och Malin erkänner att hon fick upp ögonen för honom redan i programmet. Men det var först när de båda kom hem till Sverige som de tog upp kontakten – och utvecklade sin relation.

– Det första vi gjorde när vi kom hem, det var att vi hördes av. Och kort därefter åkte jag till Stockholm, egentligen för vår reunion, och var på dejt med David. 

Foto: Instagram/malinlundahl

Kemi uppstod, och Malin föll pladask. Nu bor hon och David tillsammans och Malin är bonusmamma till hans två barn. 

Det blev alltså äkta kärlek till slut, men inte som man hade kunnat tro!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!