Nu avslöjar en av årets deltagare hur toalettbesöken på ön egentligen går till.
Nu avslöjar en av årets deltagare hur toalettbesöken på ön egentligen går till. - Foto: TV4

Chocken: Så går Robinson-deltagarna på toaletten

Att kombinera toalettbesök med att bo på en öde ö kan inte vara helt lätt. Nu avslöjar en av deltagarna hur det egentligen går till...


Det har tidigare spekulerats i hur deltagarna på Robinson-ön egentligen gör när de går på toaletten. 

Tidigare deltagare har berättat om bristen på förnödenheter och kreativiteten har fått flöda när det gäller smidiga toalettlösningar.

En som valt att dela med sig är Julia Franzén, 31 som medverkade i Robinson 2020. Under flygresan till hennes och Bingo Rimers, 46 lyxiga kärlekssemester i Maldiverna passade hon på att svara på några frågor på sin Instagram-story. 

Julia Franzén i Robinson 2020. Bildkälla: Linus Nilsson/TV4

På frågan om hur deltagarna skötte toalettbesöken berättade hon bland annat att deltagarna samlade löv och använde som toalettpapper. Hon skrev också:

"Vi grävde en jättestor grop där alla fick gå på toa. Krabborna drog alltid upp tampongerna då de låg överst. På slutet struntade man i den gropen och grävde en egen grop till sig själv". 

Avslöjandet om toalettbesöken

Ytterligare en deltagare som valt att avslöja några intima detaljer om deltagarnas toalettvanor är Sandra Cucarano, 26 från årets Robinson. 

Sandra Cucarano från Robinson 2022 berättar om detaljerna kring toalettbesöken. Bildkälla: Patricia Recourt/TV4

Sandra berättar i en exklusiv intervju med Nyheter24 att deltagarna i princip bara får gå rätt ut från lägret för att uträtta sina behov.

– Det är bara att gå. På natten ser man knappt så det var bara att gå ut från tältet så långt man vågar ta sig, och göra sina behov. Det gick inte att gå iväg så långt eller gå långt ut i vattnet, utan det är bara “gör det du måste”.

Sandra berättar vidare om att det är extra tufft under nätterna, när deltagarna brottas med mörker och dåliga väderförhållanden.

–  Samma sak när man ska gå upp och kissa på natten, det blixtrar, åskar, regnar och blåser. Man ser ingenting utan det är becksvart, och man kan antingen bli träffad av en blixt, grenar eller kokosnötter - då är det ‘bye bye’.

Det är inte alltid solsken och regnbågar för deltagarna på Robinson-ön. Bildkälla: TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!