Gift vid första ögonkastet 2022
Gift vid första ögonkastet 2022 - Foto: Skärmavbild/SVT

Det arbetar deltagarna med i Gift vid första ögonkastet 2022

De gifter sig framför kameran med någon de aldrig tidigare har mött – deltagarna i Gift vid första ögonkastet är minst sagt modiga. Förutom att söka kärleken, gör de andra saker till vardags. Nyheter24 listar här vad deltagarna arbetar med!


Modiga är det minsta man kan säga om deltagarna som anmäler sig till Gift vid första ögonkastet. Inte nog med att de gifter sig framför kameran och inför det svenska folket – de gör det med någon de aldrig sett eller träffat tidigare. 

Två avsnitt har gått av programmet och än så länge har vi bara fått en smakbit av vad som komma skall i kärleksdjungeln. Deltagarna har säkerligen mer att bjuda på av sig själva under säsongens gång.

Har ni tittat på avsnitten och kanske missat vad alla deltagarna arbetar med, förutom att jaga kärleken? Då har Nyheter24 tagit reda på det åt er! Här kan du dessutom se vad alla deltagare från Gift vid första ögonkastet heter på Instagram!

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Vad jobbar Märtha och Axel med?

Märtha Bonnevier, 33, längtar efter ett liv med en man att älska, men hon är inte sugen på det vanliga Svensson-livet. Till vardags arbetar Märtha som civilekonom i Stockholm. 

Foto: Skärmavbild/SVT

Axel Kratz är 28 år och kommer från Stockholm. Precis som sin match Märtha, är inte han heller sugen på Svensson-livet, utan på fart och fläkt. Han arbetar annars som servertekniker. 

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Vad jobbar Jonas S och Martin med?

Jonas Strömqvist, 30, jobbar som avdelningschef i Örebro. Han söker en trygg och tillitsfull kärleksrelation. Kanske är det hans matchning Martin Edlund

Foto: Skärmavbild/SVT

Martin, 35, från Stockholm, arbetar som försäljningschef. Han känner sig redo för äktenskap efter några vilda festår.

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Vad jobbar Jonas L och Louise med?

Louise Gustafsson är den 31-åriga tjejen från Bromma som vill gifta sig med en snäll och omtänksam man. Till vardags är hon kommunikationsansvarig.

Foto: Skärmavbild/SVT

Louise matchades ihop med Jonas Lundmark. Jonas, 32, kommer från Stockholm och jobbar med HR. Han vill ha experthjälp för att kunna bygga familj. Om det är experthjälp han vill ha, har han kommit till rätt program. 

Foto: Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet 2022: Vad jobbar Hans och Bodil med?

Hans Hellberg, 45, från Stockholm är med i programmet för att han vill hitta den rätta. Han tycker att det är viktigt med träning och arbetar själv som personlig tränare.

Foto: Skärmavbild/SVT

Matchningen är den 41-åriga Bodil Olsson från Stockholm. Även hon tycker att träning är viktigt men arbetar som hundinstruktör. Bodil är med då hon är trött på tillfälliga förhållanden. 

Foto: Skärmavbild/SVT
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!