Kan Clara Henry vara Cyberninjan i Masked Singer Sverige 2022?
Kan Clara Henry vara Cyberninjan i Masked Singer Sverige 2022? - Foto: Magnus Ragnvid/TV4 och Duygu Getiren/TT

Därför tror tittarna att Clara Henry är Cyberninjan i Masked Singer

Vem är det egentligen som gömmer sig bakom masken på Cyberninjan i Masked Singer Sverige 2022? Många tittare gissar på Clara Henry - dessa är ledtrådarna.


I TV4:s populära program Masked Singer uppträder olika kändisar gömda bakom masker, utklädda till karaktärer som “Mjukglassen” eller “Sagoträdet”. Tittarna får sedan tillsammans med juryn i uppdrag att gissa vilken kändis som döljer sig bakom masken med hjälp av ett antal olika ledtrådar.

I juryn hittar vi som vanligt Felix Herngren, Pernilla Wahlgren, Måns Zelmerlöw och Nour El Refai - deras inkomst kan du läsa mer om här.

Under årets säsong har karaktären Cyberninjan fått beröm av juryn för sina sångframträdanden. Vem som kan tänkas döljas bakom masken är ännu okänt, men gissningarna har flödat in. Någon som det har gissats på både bland tittarna och i juryn är komikern, författaren och programledaren Clara Henry.

Under avsnittens gång har vi fått flera ledtrådar som mycket väl skulle kunna leda till just Clara Henry. Här kommer dom!

Clara Henry. Bildkälla: Duygu Getiren/TT

Cyberninjans egna ord i Masked Singer: Växt upp i offentligheten

I Masked Singer Sverige 2022 ger Cyberninjan några ledtrådar om sig själv.

“Ni kanske vill veta vem jag är, men det är inte många jag låter komma riktigt nära. Jag är oväntat privat, trots att jag vuxit upp i offentligheten.” säger Cyberninjan och fortsätter:

“Jag förnekar inte att det här är ett svårt företag för mig, som för alla andra, men jag har visat tidigare att jag inte backar för stora utmaningar. Är det här kanske min dolda talang? Jag borde veta, så många som jag visat, även på bästa sändningstid”.

Clara Henry som sannerligen har visat upp olika talanger på bästa sändningstid: Bäst i test och Robinson. 

“Jag har egna och andras kanaler där jag visar min värld.”, berättar även Cyberninjan, vilket hade kunnat stämma in på Clara Henry som både är aktiv i sina egna sociala medier samt har synts i många andra sammanhang - bland annat som programledare.

Efter detta gissade panelmedlemmarna Nour El Refai och Måns Zelmerlöw båda två på Clara Henry som Cyberninjan.

Flera jurymedlemmar gissade på Clara Henry. Bildkälla: TV4

Cyberninjan drömde om det allra största musikprogrammet

Cyberninjan berättar också att “Jag drömde om det allra största musikprogrammet och den drömmen blev faktiskt sann flera gånger.”. Clara Henry intervjuade gäster på SVT Play i samband med Melodifestivalen 2014, och ledde sedermera Melodifestivalen 2017.

Någonting som Cyberninjan avslöjar i avsnitt 5 är att “friidrott blev min grej inspirerad av en OS-stjärna”. Och någon som hållit på med friidrott i yngre dagar - är just Clara Henry.

Ett spår som även Måns Zelmerlöw var inne på:

”Jag vet en tjej som sysslade med friidrott när hon var yngre. En tidigare ledtråd har varit att hon kom någonstans ifrån där det inte fanns några band, jag tror att det är Clara Henry”, säger han i Masked Singer 2022.

Cyberninjan. Bildkälla: Magnus Ragnvid/TV4

Tittarnas gissningar om Cyberninjan: Clara Henry?

På Masked Singer Sveriges Instagram gissar tittarna om vilka kändisar som döljer sig bakom maskerna. I kommentarsfältet under bilden på Cyberninjan är det många som gissar på att det kan vara just Clara Henry som uppträder.

"Vem tror du döljer sig bakom Cyberninjan?" frågar Masked Singer Sverige, varpå många kort och gott skriver:

"Clara Henry".

"@glasclara till 100% och det hörde man på första tonen hon tog i programmet", kommenterar en person.

"Clara Henry.. ledtråd: startar tävlingar, klara färdiga gå", skriver en annan tittare.

Masked Singer Sverige 2022 går att se på TV4 fredagar klockan 20.00. Programmet finns även tillgängligt på TV4 Play och C More.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

1 timme sedan

Nas kommer till Sverige

2 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

3 timmar sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

idag 14:18
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?