Bakom kulisserna från parhelgen i Gift vid första ögonkastet 2022.
Bakom kulisserna från parhelgen i Gift vid första ögonkastet 2022. - Foto: Instagram/mingelmartin, Skärmavbild/SVT

Gift vid första ögonkastet – bilderna från parhelgen som tittarna inte fått se

Under gårdagens avsnitt av Gift vid första ögonkastet 2022, fick vi följa med deltagarna under säsongens parhelg. Har du sett avsnittet och funderat på vad som hände bakom kameran? Det har Nyheter24 tagit reda på!


Gift vid första ögonkastet 2022 börjar nå sitt slut för denna säsong. Med enbart två avsnitt kvar, är det snart dags för paren att bestämma sig om de ska förbli gifta, eller om de ska skilja sig. 

I måndagens avsnitt, fick alla deltagare träffa varandra, under säsongens parhelg. Det bjöds både på tävling, mat, bastu, kärlek – men också en hel del konflikter. 

Har du också funderat på vad som hände bakom kameran under parhelgen? Det har Nyheter24 tagit reda på!  Här kan du se tidigare bilder, bakom kulisserna i Gift vid första ögonkastet!

Foto: Instagram/mingelmartin

Deltagarna i Gift vid första ögonkastet vaktas 

I ett videoklipp som deltagaren Martin lagt upp på sin Instagram, nämner han hur påpassade de blir av produktionen i programmet – att de nästan blir "vaktade". 

Foto: Instagram/mingelmartin

– Det känns typ som vi har fotboja, säger Martins matchning Jonas skämtsamt i videon.

Vidare säger Martin att det nästan är som att de är Michael Jackson, och att Minna från produktionen är deras bodyguard. 

Foto: Instagram/mingelmartin

Produktionen "nattar" deltagarna i Gift vid första ögonkastet

Något av de konstigaste sakerna från inspelningarna, enligt deltagaren Louise, var när de nattades av produktionen. 

– En filmatiserad nattning och omstoppning! Ibland blev det så knäppt för alla inblandade att det blev svinkul, som här på parhelgen, skriver Louise på sin Instagram.

Foto: Instagram/louisegustafsson_

I videon Louise lagt upp, säger en i produktionen att det är dags att natta deltagarna. 

– Dagens aktiviteter är slut, så nu ska ni få kryp till kojs och vi ska få lite hud på film, säger han.

Kamerateamet hängde då med deltagarna in i sovrummet, för att filma när de tog ett sista snack inför natten. Ett minst sagt konstigt sätt att gå och lägga sig på. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.