Linn Lund är en av deltagarna i Robinson 2022
Linn Lund är en av deltagarna i Robinson 2022 - Foto: TV4

Robinson-Linn avslöjar produktionens fulspel – gav deltagarna piller

Robinsondeltagaren Linn Lund avslöjar att hon hade önskat mindre hjälp från produktionen under inspelningen. Läs mer här!


Det blir mer och mer spännande i Robinson 2022 som är i full gång. Ännu har ingen skandal ägt rum likt förra året när deltagaren Tommie Gyllin skickades hem. 

Här kan du läsa mer om Tommie Gyllins diskvalificering i Robinson.

Foto: TV4

Kritiken mot produktionen: Fick för mycket hjälp

En av de kvarvarande deltagarna är Linn Lund, som medverkat i Robinson en gång tidigare. Redan i säsongen 2020 var Linn en listig spelare som verkade klippt och skuren för den hårda tillvaron i programmet. Till skillnad mot många andra tycker hon till och med att förhållandena är för lätta. 

Det syns bland annat på deltagarnas vikt, berättar hon i en intervju med Hänt. 

– Totalt gick jag ner ett och ett halvt kilo. Det var nog vätska som jag hade svettats ut. Ni ser ju på oss. Det är inte många som gått ner i vikt, säger hon till Hänt.

Foto: TV4

Linn Lund: "Det sjukaste av allt"

Men det är inte det mest anmärkningsvärda med inspelningen av Robinson, menar Linn. Enligt henne gav produktionen deltagarna både regnponchos, torr ved, hjälp att bygga sammanslagsningslägret – och diverse piller.

– Det sjukaste av allt är att vi får vitaminer, mineraler, elektrolyter. Vi får antihistamin för att kunna somna om kvällarna. För folk som inte är vana vid antihistamin, de blir ju trötta av det. Det delade produktionen ut varenda kväll för de som ville ha, säger Robinson-Linn för Hänt.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tycker du att produktionen ska hjälpa Robinsondeltagarna?
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .