Robinson 2022 lider mot sitt slut
Robinson 2022 lider mot sitt slut - Foto: TV4

Anders Öfvergårds syrliga pik till deltagarna i Robinson – om deras lukt

Vad tittarna inte fick se i gårdagens Robinson var att programledare Anders Öfvergård passade på att slänga en känga till de tävlande, som hade kunnat få vem som helst att tappa hakan...


Det blir mer och mer spännande i Robinson 2022 för varje avsnitt som går. Sammanslagningen har ägt rum och nu tävlar varje deltagarna var för sig istället för i lag. 

Men förra Robinsonveckan skakades av en rejäl skräll, när Tommie Gyllin plötsligt tvingades lämna tävlingen efter att ha brutit mot programmets regler. 

Här kan du läsa mer om Tommie Gyllins diskvalificering i Robinson.

Foto: TV4

TV4:s miss - hela scenen fick spelas in på nytt

Och det är inte det enda som hänt bakom kulisserna i programmet. På sin Instagram berättar deltagaren Hanna Bergwall att hela inspelningen av Lyckohjulet var tvungen att göras om.

Foto: TV4

"Vid inspelningen av Lyckohjulet hade produktionen inte tillräckligt många kameror så vi blev tvungna att ta hela tagningen en gång till", skriver Hanna på Instagram och fortsätter:

"Alltså heeela tagningen igen, från att vi gick till Anders till att vi gick därifrån."

Foto: TV4
Foto: TV4

Anders Öfvergårds känga till deltagarna i Robinson

Det var säkert både ansträngande och varmt – men det var inte deltagarnas enda motgång den dagen. Programledare Anders Öfvergård hann nämligen kasta in en syrlig pik mot dem, som hade med deras illaluktande doft att göra. 

Foto: TV4

"När vi kom fram till Lyckohjulet i dagens avsnitt sa Anders något i stil med “Nu börjar man känna er när ni kommer gående”. Det vill säga, vi luktade antagligen för jävligt (!!) även på håll. Jag själv kände ingenting överhuvudtaget haha", skriver Hanna Bergwall på Instagram.

/
Relaterat
Senaste nytt

Keplerduon årets deckarförfattare igen

Johanna Nordströms känga till Gekås Ullared: "Åt helvete"

3 timmar sedan
Johanna Nordström och Edvin Törnblom driver podden "Ursäkta" tillsammans. Men i senaste avsnittet passade Johanna på att ge en känga till Gekås Ullared.

Felix Herngrens svindlande förmögenhet

3 timmar sedan
Det går minst sagt bra för Felix Herngren. Komedikungen är aktiv i en rad olika bolag varav alla blomstrar. Och ja, här pratar vi rediga summor....

Lyxfällan-Patricks fru om sorgen: "8 månader och 20 dagar som änka"

idag 14:34
Efter Patrick Grimlunds bortgång sörjer frun på vad som skulle ha varit parets tionde bröllopsdag. På Instagram överöses hon med kärlek.

Fler tecken på att "Star wars"-spel hänger löst

idag 14:08
Efterlängtade "Star wars: Knights of the old republic", som Sony visade upp 2021 kanske inte blir av.

Gängåklagare trött på snack – alla måste bidra

idag 12:02
"En flerfrontshandling" behövs mot gängkriminaliteten. Så skrev åklagaren Lisa dos Santos redan i höstas. Nu måste alla tänka på vad man kan göra, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.