Joel Häggblom fick lämna Robinson 2022 strax innan finalveckan
Joel Häggblom fick lämna Robinson 2022 strax innan finalveckan - Foto: TV4

Joels kryptiska svar – på frågan om vem som vinner Robinson: "Kommer man in senare..."

I örådet strax innan finalveckan i Robinson var det till slut Joel Häggblom som tvingades lämna tävlingen. I en frågestund på Instagram får han en fråga om personen som vinner tävlingen – och lämnar en kryptisk hint.


Finalveckan i Robinson 2022 är officiellt igång. Efter att ha slagit ut alla andra motståndare är nu Linn Lund, Hanna Bergwall, Jessica Jonasson, Henrik Appelberg, Desirée Renfors, Filip Johansson och Peter Szabo kvar och tävlar om den ärofyllda vinsttiteln. 

Någon som däremot snubblade på målsnöret, det var Joel Häggblom som röstades ut i örådet precis innan finalveckan.

Foto: TV4

Joel Häggblom fick lämna Robinson - strax innan finalveckan

På en frågestund på Instagram berättar Joel att han var den första deltagaren som slogs ut som fick stanna kvar under hela inspelningsperioden, och fick helt enkelt bo på hotell tills tävlingen var avgjord. 

Han fick även frågan om hans första måltid efter att han lämnat tävlingen – och det hade han till och med dokumenterat med bild.

Här kan du se vad Joel Häggblom åt efter att han lämnat Robinson 2022.

Robinson-Joel: "Minst lika värdig som övriga"

I samma frågestund får Joel en fråga gällande vinnaren av Robinson, som koras först på söndag. 

"Tycker du att rätt person vann Robinson?" frågar en följare.

Då lämnar Joel ett rätt så kryptiskt svar. 

"ALLA som lyckats ta sig till finalveckan är värdiga vinnare. För mig är "överlevnad" i Robinson att överleva i programmet. Så alla som är kvar = överlevare", skriver Joel och fortsätter:

"Kom man in senare är man ett större hot och därför större risk att röstas ut. Om man ändå klarat sig till finalveckan är man minst lika värdig som övriga."

Foto: Instagram/vjollan

Av de kvarvarande deltagarna kom både Peter, Desirée och Henrik in senare än resterande i finaltruppen. Om någon av dem kammar hem titeln som Robinson 2022 får vi veta på söndag. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!