Filip Johansson är vinnare av Robinson 2022
Filip Johansson är vinnare av Robinson 2022 - Foto: TV4

Det var det första Filip gjorde efter vinsten i Robinson: "Massa brun sogga"

Under söndagen avgjordes Robinson 2022 i en nervkittlande final. Vinnaren blev Filip Johansson, och i en intervju med Nyheter24 berättar han om kvällen efter finalen.


Robinson 2022 har nått sitt slut och vinnaren blev ingen mindre än Filip Johansson. 

Efter en imponerande insats under hela säsongen lyckades han lägga i en extra växel lagom till finalen, och när allt skulle avgöras i Plankan fick Jessica Jonasson se sig besegrad. 

Foto: TV4

Filip Johansson är vinnare av Robinson 2022

Filip Johansson har varit med i programmet ända från start och stått ut med allt ifrån coronautbrott, paktande och matbrist. Så det kommer kanske inte som en jättestor överraskning att det var just mat som var högsta prio när programmet var avgjort.

– Det första vi gjorde när vi kom ut från Robinson var givetvis att käka precis det vi drömt om, i mitt fall ville jag ha ett par Oreos och lite Snickers. De var inte så goda som jag hade tänkt mig, man får ganska ont i magen då men det var ganska gott, säger Filip i en intervju med Nyheter24. 

Men det var inte bara sötsaker som lockade efter den tuffa inspelningen. 

– Sen gick vi ut och käkade pizza och tog in de drinkar som jag pratat väldigt mycket om och längtat efter, och det var margaritas och mojitos. De två är mina favoriter, så det var bland det första jag drack när jag kom ut, samt den här pizzan som var gudomlig. 

Foto: Privat/Nyheter24

"Rann ut massa brun sogga"

Men man behöver inte se många rutor av Robinson för att dra slutsatsen att deltagarna blir rätt så lortiga under inspelningen. Och visst förtjänar väl en vinnare en riktigt skön dusch?

– Det ska tilläggas också, vad som är bland det viktigaste är att tvätta året med schampoo och balsam och verkligen bara trycka ut allting, säger Filip till Nyheter24 och fortsätter:

– Jag tror aldrig jag kört så många duschar med schampoo och balsam som jag gjorde då, jag tror jag körde fem omgångar och varje gång var som en golvmopp där jag bara tryckte och det rann ut massa brun sogga. 

Stort grattis till Filip önskar vi på Nyheter24! Hör Filip berätta mer om Robinsonvinsten i videospelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!