Paow gör succé OnlyFans – tjänar flera hundra tusen kronor

- 05/01/2021, 10:49 -

Paulina "Paow" Danielsson gick nyligen med på OnlyFans. Det visade sig vara en lukrativ sidosyssla för dokusåpaprofilen. Enligt egen utsago har hon på 12 dagar tjänat ihop astronomiska summor pengar.

OnlyFans har funnits i fyra år, och i början var det mest glada amatörer som sålde avklädda bilder för att tjäna sig en hacka. Men sedan Beyoncé gav en shoutout till OnlyFans i Megan Thee Stallions "Savage" remix så ökade populariteten enormt.

Flera kändisar har nu anslutit sig till sajten. Skådespelerskan Bella Thorne satsar på naket material – och har mötts av mängder av kritik. Detta då många menar att hon tar andra kvinnors jobb.

Andra stjärnor på sajten är Tyga, Aaron Carter, Blac Chyna och Cardi B.

Tyga
Tyga är en av stjärnorna på OnlyFans. Bildkälla: OnlyFans/tyga
Bella Thorne
Även Bella Thorne gör succé på sidan. Bildkälla: Instagram/bellathorne

Försörjer sig på OnlyFans

I Sverige har dokusåpaprofilerna Josie Capllonch, 33, och Nicole Wennerström Larsson, 24, även de anslutit till sidan. För Josie går det så bra att hon kan försörja sig på OnlyFans.

Även skandaldrottningen och dokusåpalegendaren Paulina "Paow" Danielsson, 27, har nu skaffat sig en sida på OnlyFans. 

"Känd för ingenting", lyder Paows presentation på sidan. För 205 kronor i månaden får man då ta del av Paows intima nakenbilder.

Paow
Paow tjänar pengar på OnlyFans. Bildkälla: OnlyFans/paowkatt

Paow har bara funnits på OnlyFans i drygt två veckor, men hon har redan tjänat stora pengar. I en konversation med Vanessa "Nessa" Elie som ligger bakom kontot exonphspoiler så menar Paow att det rör sig om jättebelopp.

"Btw gissa hur mycket jag tjänat på OnlyFans på 12 dagar?", skriver Paow till Nessa. Nessa gissade på 30 000 kronor – men enligt Paow var det mer än så.

"Tjänat över 20 000 dollar. 200 000 kronor", svarade Paow.

Paow och Nessa
För Nessa, som driver kontot exonphspoilerse, så avslöjade Paow att hon tjänade megasummor på OnlyFans. Bildkälla: Instagram/exonphspoilerse

LÄS MER:

Timothy Stokely grundade OnlyFans. Han har sett över en miljon porrfilmer.

Fansens teori: Därför säljer Tyga porr på OnlyFans