Onsdag 17 Aug
Stockholm

Bonde-Ellinor svarar på frågan alla undrar – efter uppbrottet från Filip

Ellinor Eke Göransson och Filip Nilssons kärlekssaga fick ett abrupt slut i maj. Men även efter Bonde söker fru-profilerna gick isär finns det fortfarande en viss detalj som väcker frågor. Nu svarar äntligen Ellinor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Filip Nilsson, 28, var en bönderna i fjolårets upplaga av Bonde söker fru. Vid det allra sista, och viktigaste valet, bestämde sig Filip att dejta vidare Lina och skicka hem Ellinor Eke-Göransson, till många tittares förvåning. 

I slutändan var det ändå Filip och Ellinor som fick varandra, efter att den sista gnistan fattades mellan den folkkäre bonden och Lina.

Foto: TV4/Bonde söker fru

Ellinor och Filip från Bonde söker fru 2021 gjorde slut

Men i maj 2022 kom chockbeskedet – paret hade gjort slut. Ellinor berättade i ett känslofyllt inlägg på Instagram att hon och Filip hade gått isär. 

"För att undvika ytterligare spekulationer: Jag och Filip är inte längre ett par. Året som gått har varit bland det bästa i hela mitt liv. Samtidigt har det orsakat mer smärta och sorg än jag någonsin kunnat ana", skrev Ellinor.

Här kan du läsa mer om hur hur livet förändrades för Bonde-Ellinor efter uppbrottet från Filip

Bonde-Ellinor om vad hon ångrar från programmet 

Drygt en månad har gått sedan det känslosamma uppbrottet, och Ellinor får fortsatt mycket frågor om ämnet. Nyligen svarade hon på några av följarnas undringar i en frågestund, och berättade då ärligt om tillvaron efter parets breakup.

Foto: Instagram/ellinoreke

“Om du hade gjort om Bonde söker fru-resan, hade du agerat annorlunda?”, löd en fråga.  

– Jag hade nog inte gjort så mycket annorlunda om jag hade varit  med igen. Jag är väldigt stolt och glad över att jag lyckades vara mig själv hela vägen. Möjligtvis lite mindre naiv, svarade Ellinor. 

Här kan du läsa mer vad Bonde-Ellinor saknar efter uppbrottet från Filip

Bonde-Ellinors hyllning – till Filips andra tjejer: "Mina absolut bästa vänner"

Men även i de mörkaste stunder finns det ljusglimtar. Bonde söker fru-resan må ha slutat olyckligt, men trots det har Ellinor funnit en annan typ av kärlek – i form av nyfunna vänner. Hon umgås nämligen flitigt med flera av Bonde-Filips andra brevskrivare. 

Ellinors ärliga ord om Bonde-tjejerna: "Svårt att förstå"

I ett inlägg på Instagram gör Ellinor en kärleksfull hyllning till Matilda Andreasson och Lovis Jonsson, som hon träffade under inspelningen av programmet. 

“Ni som följer mig vet att vi blivit nära vänner men riktigt hur nära är nog svårt att förstå.. På bara ett år har dom blivit två av mina absolut bästa vänner och en stor del av mitt liv”, skriver Ellinor och fortsätter: 

“Vi bor långt ifrån varandra så vinkvällarna över FaceTime startade så snart vi kom hem förra sommaren (på bild) och har fortsatt sedan dess. Vi har gråtit, skrattat och stöttat varandra i vått och torrt under året som gått och jag är evigt tacksam att det var med just dom två som jag delade den där galna resan med.”

En av de omtalade Skype-kvällarna. Foto: Instagram/ellinoreke

Nu svarar Bonde-Ellinor på frågan många undrar 

Och det verkar som att Ellinor ofta får frågor om hur Bonde-tjejerna har blivit så bra kompisar, trots att de från början dejtade samma kille. Ellinor väljer nu att förklarar hur det hela ligger till. 

 “Jag får ibland frågan hur vi kan ha blivit så nära vänner med tanke på sättet vi träffades, men det har aldrig funnits annat än kärlek mellan oss tre. Vi delar en upplevelse som ingen annan kan relatera till och det är nog delvis det som gjort att vi faktiskt blivit så nära.”

“Ja, ni vet ju hur ramsan går…. men vänskap den består”, avslutar Ellinor inlägget. 

Och vi håller helt med! Starka vänskapsband är oslagbart.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.