Onsdag 28 Sep
Stockholm

Gjorde succé i Paradise Hotel – det gör Camilla Skalleberg idag

Vad hände sen?
Vad hände sen?. Foto: Viafree/camillaskalleberg/Instagram

Camilla Skalleberg var med i den skandalomsusade säsongen av Paradise Hotel som sändes 2019. Men vad hände sen?

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Camilla Skalleberg, 23, klev 2019 in i en Paradise Hotel-säsong som skulle komma att gå till historien. 

Detta var året då Marcelo Peña och Jesper Bengtsson härjade på hotellet, trots att sagan slutade med att killarna inte är vänner idag. 

Säsongen 2019 gick ej av för hackor. Bildkälla: Viafree

Under säsongens gång föll tjejerna som furor för Marcelo och sist kvar under finalen blev han och Erica Lindberg. Marcelo krossade sedan kulan på 500 000 vilket lämnade Erica lottlös. 

Peña sa att han gjorde det hela för att dela pengarna med Jesper – vilket han aldrig gjorde. 

Hela casten detta år var minst sagt färgstarka, och en av de som stack ut – det var Camilla Skalleberg

Camilla Skallerberg var en av deltagarna 2019. Bildkälla: Viafree

Camilla Skalleberg: Det hände sen..."

Men vad hände egentligen sen? I programmet berättade sångfågeln Camilla att det antagligen skulle vankas mäklarstudier för henne efter inspelningen och mycket riktigt blev det så. 

– Jag studerade till fastighetsmäklare, blev färdigutbildad och jobbade med det i en månad innan jag insåg att det tyvärr inte var något för mig. Sen började jag med naglar som hobby medan jag bestämde mig för om jag skulle omskola mig till förskollärare eller lågstadielärare, berättar hon för Nyheter24 och fortsätter:

– Så nu studerar jag till att bli lågstadielärare och gör naglar på sidan av! Jag funderar även ibland på att testa på att vara mäklarassistent, men det är inget jag bestämt mig för riktigt än.

Och hur går det med karlarna? Har du förhållande eller är du single as a pringle?

– Jag är singel och har varit helt killfri i två år. Men under sommaren började jag att komma in i dejtingvärlden igen. Så det är lite kul, men jag är helt singel!

Camilla har även gått från brunett till blond. Bildkälla: camillaskalleberg/Instagram

Hur förändrades livet efter Paradise Hotel?

– Sen jag var med i tv så har jag nog blivit lite lat! I kombination med att vara student och få betalda samarbeten första tiden så blev jag mer och mer bekväm av mig. Sedan har det även varit lite svårt att dejta helt ärligt. Man vet aldrig om killen bara gillar en för att man varit med i tv och det känns lite ”spännande” eller om de kommer se eller höra något om mig som påverkar deras bild av mig innan de ens hinner lära känna mig.

Camilla berättar att det är fler saker som påverkat hennes vardag efter hennes tv-medverkan. 

– Jag känner en viss press och prestationsångest i att lyckas i livet. Det känns som att jag måste fullfölja allt jag pratar om på sociala medier, till exempel en påbörjad utbildning. Om jag nu väljer att pausa eller helt hoppa av min utbildning så känns det som att jag misslyckats, även fast det egentligen inte är så.

"Fått en annorlunda syn på sociala medier". Bildkälla: camillaskalleberg/Instagram

– Finns egentligen många fler saker som påverkats. Jag fick lite social fobi efter säsongen. Det har äntligen börjat släppa under förra året när jag började ändra mina vanor. Men jag isolerade mig själv rätt mycket efter programmet eftersom det på något sätt kändes jobbigt att folk ute visste vem man var när man till exempel bara skulle ut och handla. Jag lämnade i princip inte hemmet på flera månader ett tag och sov hela dagarna.

Camilla: "Fått en annorlunda syn på det"

Skalleberg berättar att, precis som för många andra i influencer/tv-sfären så har hennes bild av sociala medier förändrats med tiden och att det slutligen bara fick henne att må dåligt. 

– Min syn på sociala medier har förändrats! Tidigare tyckte jag att det var väldigt lättsamt med till exempel Instagram. Men efter att ha blivit en offentlig person så har jag känt en helt annan press över vad jag lägger ut, vilket har skapat en del onödig ångest. Ett tag slutade jag ta bilder och uppdatera helt eftersom det bara fick mig att må dåligt. Så det har också tagit ett tag att kunna se det roliga i att dela med sig av stories och bilder, säger hon och fortsätter: 

Camilla kan absolut tänka sig att vara med i tv igen. Bildkälla: camillaskalleberg/Instagram

– Jag trodde att jag behövde upprätthålla en viss bild av mig själv som egentligen bara var fabricerad utifrån vad jag trodde att folk ville se. Men i samband med att mitt välmående blivit bättre sen jag ändrade vanor så har jag även tänkt mindre och mindre på sådant och det känns som jag mer eller mindre tagit tillbaka min egen plattform och använder den på ett sätt som passar mig själv! Jag tror även det blivit bättre sen jag slutade bry mig om att tappa följare, som man naturligtvis gör åren efter sin säsong sänts, säger Camilla. 

Kommer vi att få se dig i tv igen? Lite sugen är du väl?

– Jag kan absolut tänka mig att vara med i tv igen. Tidigare har jag tackat nej till olika program på grund av studier, men nu känner jag att jag är mer redo att pausa studierna för ett roligt äventyr om rätt möjlighet presenterar sig, avslutar hon. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.