Här rörs Tommy Körberg till tårar i TV4:s "Vilket liv"
Här rörs Tommy Körberg till tårar i TV4:s "Vilket liv" - Foto: TV4/Vilket liv

Här rörs Tommy Körberg till tårar av vännen Kjell Bergkvist: "Kommer gå åt helvete"

Förra året drabbades Tommy Körberg av allvarliga hjärtproblem och tvingades opereras akut. Vid hans sida stod vännen Kjell Bergkvist – och i TV4:s "Vilket liv" rörs de båda till tårar när de minns den hemska perioden.


Den folkkäre sångfågeln Tommy Körberg, 74, är ständigt aktuell som tv-profil, musiker och skådespelare. 

Körbergs kärleksliv, barn och tillgångar

Med en lång och lyckad karriär i bagaget har Tommy Körberg hunnit med en hel del, både i tv-rutan och privat. Han har kommit att bli en av Sveriges mest älskade artister och har gjort succé i program som "Så mycket bättre" och "Stjärnorna på slottet". En framgång som även visar sig på lönekontot, då hans plånbok inte ekar tom.

Artistens kärleksliv har likaså varit fullspäckat och omtalat då han har hunnit skilja sig flera gånger och har barn med flera olika kvinnor. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om allt du måste veta om Tommy Körberg – kärlekslivet genom åren, otrohetsaffären, barnen och miljontillgångarna. 

Tommy Körberg i "Vilket liv" 

Under söndagens "Vilket liv" på TV4 är ingen mindre än Tommy Körberg hedersgäst. Han hyllas med sång, dans och kära återseenden – och en av personerna som kommer för att överraska honom är den gode vännen och skådespelare Kjell Bergkvist

På Oscarsteaterns scen konstaterar Tommy att han och Kjell levt ett minst sagt festfyllt liv tillsammans. Men under åren har den långa vänskapen också kantas av tuffare stunder.

– Framförallt Tommy hade en hemsk period förra året, och där kände jag ju hur mycket den här mannen betyder för mig när Tommy låg på sjukhus i två och en halv månad, berättar Kjell Bergkvist i Vilket liv. 

Tommy Körberg blev sjuk - opererade hjärtat 2021

Det Bergkvist syftar på är förkylningen som Körberg drabbades av i höstas, som senare letade sig upp till hjärtat och skadade två klaffar.

Tommy Körberg tvingades genomgå en stor operation, sätta in en pacemaker och ligga i respirator i fyra dagar, vilket Tommy Körberg berättade mer om när han gästade "Hellenius Hörna" i oktober:

– De fixade hjärtat ordentligt. Du vet, de stannar ju det och plockar ut det och så bytte de klaff och klappade igång det igen.

Foto: TV4
Foto: TV4

Kjell Bergkvist: "Grät hela jävla vägen"

Under tiden Tommy Körberg låg inlagd på sjukhus stöttades han av vännen Kjell Berqkvist. I Vilket liv blir de båda rörda till tårar när de tänker tillbaka på den tuffa perioden.

– Jag kan säga att när jag åkte därifrån så grät jag hela jävla vägen för jag kände att det här kommer gå åt helvete för Tommy. Det var så jävla mycket ärr och slangar överallt. Jag var verkligen trasig, jag mådde pissdåligt, säger Kjell Bergkvist. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!