Wahlgrens värld
"Jag trodde aldrig..." - Foto: Discovery+

Bianca Ingrosso i chock när ex-pojkvännerna dyker upp i Wahlgrens värld

Det är både vanlig fest – och ex-fest i Wahlgrens värld. I seriens senaste avsnitt får tittarna se ansikten från förr som ännu en gång möts.


Det var för cirka ett år sedan som Bianca Ingrosso meddelade att hon hoppat av Wahlgrens värld. Detta på grund av hennes egen talkshow och det konstant glödande maskineriet på CAIA Cosmetics.

Seriens huvudroll har istället bollats vidare till Pernilla Wahlgren. 

Pernilla har under alla säsonger i Wahlgrens värld visat upp sin fullspäckade vardag med allt vad det innebär. Hon driver ett eget hudvårdsmärke, släpper kollektioner hos Gekås Ullared, driver en av landets största poddar samt turnerar med sin egen show som säljer slut i varje stad

Men det finns en sak som nu också tar lite fokus. Nämligen relationen med Christian Bauer

Pernilla och Bauer hittade kärleken i varandra. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

I Wahlgrens värld berättade Pernilla hur det kommit sig att det tagit många år för henne att hitta en själsfrände. 

– Ända sedan mina två senaste ex så har jag haft väldigt svårt att öppna upp mig och släppa in någon. Jag skulle våga säga att jag inte längre tror på kärleken längre, berättade hon. 

Men inte långt senare träffades hon av amors pilar. 

Efter att några gemensamma vänner till Bauer och Pernilla hade föreslagit en blind date gav sig Pernilla ut på en restaurang för att träffa Bauer. Och då sa det bara klick. 

Exen träffas i Wahlgrens värld

Bauer har minst sagt varit en central del i den nya säsongen av Wahlgrens värld och tittarna får hänga med i hans och Pernillas gemensamma vardag. 

I det senaste avsnittet firar gänget Theo Wahlgrens 15-årsdag vilket gör att det samlas en salig blandning folk inne på restaurangen. 

"Så kommer det ju flera ex hit". Bildkälla: Discovery+

På plats är nämligen inga mindre än Theos pappa Joachim Lennholm Linus Wahlgrens ex Jessica Wahlgren och – Phillipe Cohen

– Jag trodde aldrig att jag skulle få se det här, skrattade Bianca. 

– Det är ju fint att man kan göra så här utan att det blir några som helst problem, fyller Pernilla i. 

Från Theo Wahlgrens födelsedagsfirande. Bildkälla: Discovery+

Av det kan se från bilderna och avsnittet så tycks familjen haft ett riktigt trevligt firande tillsammans. 

Och vad Theo fick i födelsedagspresent? Jo ingenting mindre än en mopedbil. Mer om det kan du läsa här.

Se klipp från kvällen i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.