På dejterna ser man ofta hur det dricks någon alkoholhaltig dryck i Bachelor.
På dejterna ser man ofta hur det dricks någon alkoholhaltig dryck. - Foto: TV4/Bachelor

Avslöjandet om alkoholen i Bachelor 2022: “Produktionen blev oroliga”

Bachelor 2022 har inneburit en lång rad rosceremonier, mingel och dejter. Inte sällan syns våra ungkarlar och tjejerna med ett glas alkohol i handen. Och mer än en gång blev deltagarna lite väl överförfriskade...


2022 års upplaga av succéprogrammet Bachelor har varit nervkittlande på alla sätt och vis. Tittarna har fått ta del av dramatik mellan tjejerna, kyssar och rafflande dejter. 

Till en början var det SiamakSiaHatami och Christoffer Levi som axlade rollen som 2022 års ungkarlar. Men som en blixt från klar himmel valde Sia att lämna då han hittat kärleken i Isa Jallow. Och istället blev det Christian Nicolaisens tur att dejta Bachelor-tjejerna. 

Här kan du läsa om hur mycket pengar Bachelor-killarna får för att medverka i programmet

Foto: TV4/Bachelor

Bachelor 2022: Sanningen om alkoholen i programmet 

Att vara med i Bachelor innebär en lång rad rosceremonier, mingel och dejter. Och under dessa moment är det inte sällan som våra bachelors och tjejerna syns med ett glas i handen. 

Här kan du läsa mer om varför Bachelor-tjejerna fick betala sin egen alkohol.

Men hur mycket alkohol bjuds det egentligen på i programmet? Nyheter24 luskade i ämnet. 

För Nyheter24 berättar Christian Nicolaisen att han visste med sig att tjejerna hade långa dagar i huset där det inte händer särskilt mycket. 

– Så jag ville ta vara på de här stunderna som jag har på en gruppdejt, och tänkte att “nu ska vi skoja till det lite här”. Jag hoppas att jag inte framstår som att jag hetsar, för jag är verkligen inte någon som dricker mycket, men jag tyckte det var kul att köra några extra skålar ibland bara för att avdramatisera situationen, säger en skrattade Christian och fortsätter: 

– Och på en av de här gruppdejterna blev det nog lite mat och mer drinkar, så produktionen var lite oroliga. De försökte börja servera oss vatten för att hålla stämningen och för att vi skulle lugna ner oss lite.  

Foto: TV4/Bachelor

Christian Nicolaisen om alkoholen på minglen i Bachelor: "Kan dricka mycket"

På alla de otaliga mingel innan rosceremonierna dricks det ofta bubbel, men hur stora mängder snackar vi egentligen? 

– Det är inte jättemånga procent i de där, men man kan nog dricka mycket om man vill. Det är nog lättare för tjejerna att dricka mycket än killarna som pratar hela tiden. Men det är inte mycket alkoholfokus i programmet, säger Christian och tillägger: 

– Men sedan var jag på en vinprovningsdejt och då är det ju oundvikligt. 

Foto: TV4/Bachelor

Christoffer Levi avslöjar: "Var lite överförfriskad"

Foto: TV4/Bachelor

Även Christoffer Levi berättar om ett tillfälle då han blev en aning överförfriskad. 

– Det dricks ju en del alkohol, så är det ju. Men jag tyckte att man höll en bra nivå alltid. Sen till exempel på maskeradfesten var det bål, och jag älskar bål, så det slank ner väldigt lätt. Jag vet att när jag sedan hade min synk så svamlade jag och var lite överförfriskad, sägr Christoffer till Nyheter24. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!