Fyra månader efter Bachelors "Efter sista rosen" möttes Alicia och Christoffer igen.
Fyra månader efter Bachelors "Efter sista rosen" möttes Alicia och Christoffer igen. - Foto: TV4/Bachelor och Nyheter24

Bachelor-Christoffer om första mötet med Alicia – efter uppbrottet: "Kyssa..."

Bachelor 2022 slutade med att Alicia fick Christoffers sista ros, men relationen varade inte särskilt länge. Nu berättar Christoffer om första mötet med Alicia – fyra månader senare – och om de känslor som uppstod.


2022 års säsong av succéprogrammet Bachelor har varit minst sagt nervkittlande, och nu har våra ungkarlar delat ut sina allra sista rosor. 

SiamakSiaHatami hoppade av halvvägs – och gav sin sista ros till Isa Jallow. Är Sia och Isa tillsammans idag? Läs här om vad som händer efter Bachelor.

Bachelor 2022: Christoffer om första mötet med Alicia – efter uppbrottet 

Christian Nicolaisens sista ros fick Anna Lundin, och Christoffer Levi valde att ge sin sista ros till Alicia Ärleskog

I det uppföljande programmet “Efter sista rosen” kom det fram att Alicia avslutade relationen med Christoffer efter endast två veckor. För Nyheter24 avslöjar Christoffer att det dröjde ytterligare fyra månader efter studioinspelningen tills att han och Alicia sågs igen. 

Här kan du läsa om hur Bachelor-Christoffers relation till Alicia ser ut idag.

Alicia fick Christoffers sista ros. Foto: TV4/Bachelor

Bachelor-Christoffer om Alicia: "Inte träffats på fyra månader"

Det var i samband med att Alicia och Christoffer gjorde intervjuer inför finalavsnitten som de träffades för första gången sedan “Efter sista rosen” spelades in. Mötet skedde precis innan Nyheter24 träffade Christoffer för en intervju, och nu berättar han ärligt om känslorna som uppstod. 

– Vi har ju inte träffats på fyra månader. Det är faktiskt första gången den här veckan som vi har setts, efter att vi spelade in “Efter sista rosen”. 

"Efter sista rosen" spelades in ungefär en månad efter Bachelor. Foto: TV4/Bachelor

Christoffers förvirring vid mötet med Alicia – efter Bachelor: "Jag ska ju kyssa henne"

Och Christoffer förklarar att det var många olika känslor som uppstod vid mötet. 

– Det kändes väldigt speciellt, med tanke på att där vi är idag i programmet har jag delat ut den sista rosen till henne och vi har en så stark kemi. Så när jag träffade henne nu för första gången var det nästan som att: “Jag ska ju kyssa henne nu”, förklarar Christoffer för Nyheter24 och tillägger: 

– Det blev sådan mindfuck. “Det är jättekonstigt om jag inte gör det nu, men juste, vi träffas ju inte”. Men jag har precis sett oss ha världens kemi på tv, så det blir lite knas i ens huvud. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!