Olivia Birgersson är Bachelorette 2022 – men hur mycket får hon egentligen betalt?
Olivia Birgersson är årets Bachelorette – men hur mycket får hon egentligen betalt? - Foto: TV4/Bachelorette

Olivia avslöjar: Fick hon några pengar för Bachelorette 2022?

Att vara 2022 års Bachelorette innebär att man dels får chansen att hitta kärleken. Men det innebär också att man lämnar Sverige i flera veckors tid. Nyheter24 tog reda på vad Olivia Birgersson egentligen fick betalt för sin medverkan.


Kärlekssagan Bachelorette är i full gång med Olivia Birgersson, 27, i spetsen. 19 killar har åkt ner till soliga Kreta för att vinna vår bachelorettes hjärta, och säsongen har redan innefattat svartsjuka, kyssar och galna dejter. 

Bachelorette 2022 är i full gång 

I takt med att antalet killar bara blir färre och färre verkar känslorna också bli starkare och starkare. Och det var en viss dejt som stod ut lite extra. Redan i säsongens andra vecka bjöds en av killarna med på en övernattningsdejt. Olivia och Adam spenderade natten tillsammans – något som inte togs emot väl av alla de resterande killarna. 

Här kan du läsa om vad som egentligen hände på den intima övernattningsdejten i Bachelorette 2022

Foto: TV4/Bachelorette

Olivia Birgersson söker kärleken i Bachelorette 2022 – så mycket får hon betalt

Och att axla rollen som Bachelorette 2022 innebär ett fullspäckat schema som fylls till bredden med dejter, mingel och rosceremonier. 

Foto: TV4/Bachelorette

Det var långa dagar, och många veckor, som Olivia Birgersson befann sig på Kreta. Det betyder att livet hemma i Sverige, med allt vad det innebär, sätts på paus. Men vad får egentligen Olivia Birgersson betalt för sin medverkan i succéprogrammet Bachelor 2022? 

– Man får ett arvode. Mitt jobb stöttade mig och jag kan styra mitt schema ganska bra, så där var det inga konstigheter. Så allting löste sig väldigt bra, säger Olivia till Nyheter24 och fortsätter: 

– Det kanske inte alltid är lika lätt för alla att bara lämna sitt jobb och sedan åka på ett äventyr i sex-sju veckor. Jag vet att vissa av killarna hade lite problem att vara borta så länge. Vissa hade inte räknat med att vara borta så länge, så jag vet att vissa fick lite kaos med jobb hemma. Men man får ju kompensation för att man är där (på Kreta reds.anm). 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.