Stockholm

Olivia avslöjar: Fick hon några pengar för Bachelorette 2022?

Olivia Birgersson är Bachelorette 2022 – men hur mycket får hon egentligen betalt?
Olivia Birgersson är årets Bachelorette – men hur mycket får hon egentligen betalt?. Foto: TV4/Bachelorette

Att vara 2022 års Bachelorette innebär att man dels får chansen att hitta kärleken. Men det innebär också att man lämnar Sverige i flera veckors tid. Nyheter24 tog reda på vad Olivia Birgersson egentligen fick betalt för sin medverkan.


Läs mer

Kärlekssagan Bachelorette är i full gång med Olivia Birgersson, 27, i spetsen. 19 killar har åkt ner till soliga Kreta för att vinna vår bachelorettes hjärta, och säsongen har redan innefattat svartsjuka, kyssar och galna dejter. 

Bachelorette 2022 är i full gång 

I takt med att antalet killar bara blir färre och färre verkar känslorna också bli starkare och starkare. Och det var en viss dejt som stod ut lite extra. Redan i säsongens andra vecka bjöds en av killarna med på en övernattningsdejt. Olivia och Adam spenderade natten tillsammans – något som inte togs emot väl av alla de resterande killarna. 

Här kan du läsa om vad som egentligen hände på den intima övernattningsdejten i Bachelorette 2022

Foto: TV4/Bachelorette

Olivia Birgersson söker kärleken i Bachelorette 2022 – så mycket får hon betalt

Och att axla rollen som Bachelorette 2022 innebär ett fullspäckat schema som fylls till bredden med dejter, mingel och rosceremonier. 

Foto: TV4/Bachelorette

Det var långa dagar, och många veckor, som Olivia Birgersson befann sig på Kreta. Det betyder att livet hemma i Sverige, med allt vad det innebär, sätts på paus. Men vad får egentligen Olivia Birgersson betalt för sin medverkan i succéprogrammet Bachelor 2022? 

– Man får ett arvode. Mitt jobb stöttade mig och jag kan styra mitt schema ganska bra, så där var det inga konstigheter. Så allting löste sig väldigt bra, säger Olivia till Nyheter24 och fortsätter: 

– Det kanske inte alltid är lika lätt för alla att bara lämna sitt jobb och sedan åka på ett äventyr i sex-sju veckor. Jag vet att vissa av killarna hade lite problem att vara borta så länge. Vissa hade inte räknat med att vara borta så länge, så jag vet att vissa fick lite kaos med jobb hemma. Men man får ju kompensation för att man är där (på Kreta reds.anm). 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.