Stockholm

Bachelorette-Olivia berättar sanningen om intima övernattningsdejten

Bachelorette 2022: Olivia och Adam hade en romantisk "glamping"-dejt.
Olivia och Adam hade en romantisk "glamping"-dejt. Foto: TV4/Bachelorette och Nyheter24

Den andra veckan i Bachelorette 2022 chockade Olivia alla när hon bjöd med en av killarna på en övernattningsdejt. Men vad hände egentligen under den romantiska natten som spenderades med Adam? Det berättar Olivia för Nyheter24!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I Bachelorette 2022 fortsätter känslorna att spira, och i årets upplaga är det Olivia Birgersson, 27, som söker den stora kärleken. 

19 singelkillar har åkt ner till Kreta för att försöka vinna Olivias hjärta, och det har redan hunnit bli båda svartsjukedrama, starka känslor samt några kyssar. 

Här kan du läsa om den största twisten i någonsin i Bachelorette.

Foto: TV4/Bachelorette

Olivia om övernattningsdejten med Adam i Bachelorette 2022: "Bekväm"

Trots att bara två veckor av programmet har gått har Olivia avverkat ett gäng olika gruppdejter och singeldejter. Men det var en viss dejt som stod ut lite extra. 

Redan i säsongens sjätte avsnitt chockade Olivia alla när hon bjöd med en av killarna på en övernattningsdejt. Adam Edgren blev den lyckligt lottade, och det var så kallad “glamping” som stod på dejtingschemat. Adam och Olivia inledde den fullspäckade dagen med att paddla kajak, för att sedan avsluta med en natt tillsammans i det lyxiga tältet. 

Foto: TV4/Bachelorette

För Nyheter24 berättar Olivia att hon reagerade på att det var relativt tidigt för en övernattningsdejt, när produktionen föreslog aktiviteten. Därmed ville hon välja en person hon redan gått på dejt med – snarare än en kille som hon knappt hade träffat. 

– Jag kände att jag hellre ville välja någon som jag vet att jag är bekväm med, eftersom det är så pass länge. Det var ju hela dagen, och kvällen och dagen efter. Därav mitt val. 

Bachelorette 2022: Olivia om pinsamma detaljen på dejten

Dejten beskriver hon som “världens mysigaste”, men det var en viss aspekt under dejten som inte alls var lika trivsam. 

– Det man kan säga är att, off-cam, så fanns det ingen toalett, berättar Olivia med ett skratt och tillägger: 

– Man fick gå i skogen. 

Olivia berättar att hon och Adam kunde lära känna varandra på ett helt annat sätt, när inga kameror rullade. 

– Vi hade jättemysigt och snackade hela natten. Jättebra konversationer, och man lär ju känna personen på djupet. Dels utan kameror och mikrofoner, så man kan verkligen öppna upp sig. Det var ju behövligt, och absolut blir det ett försprång.

Foto: TV4/Bachelorette

Olivia Birgersson berättar sanningen om övernattningsdejten: "Utan kameror"

Men det var allt annat än glada miner från de andra killarna i huset när de insåg att Adam inte kom hem den kvällen. Att Adam och Olivia spenderade natten tillsammans skapade nämligen en viss oro – hos vissa mer än andra. Men hände det egentligen något mer inne i tältet? 

Oskar och Rasmus reagerade starkast på det, vilket jag också förstod i efterhand. Oskar och Rasmus sa ju aldrig det till mig, så jag fick höra det från andra, säger Olivia till Nyheter24 och fortsätter: 

– Så jag tog båda åt sidan, jag tror att det var off-cam, och sa: “Jag har hört det här. Bara så ni vet, ingenting hände. Absolut att det var kyssar, men that’s it.”

Och enligt Olivia gick det inte att ta miste på de båda killarnas lättnad när informationen nådde dem. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.