Stockholm

Bachelorette-Olivia om scenerna tittarna inte fick se: “Grät varje gång”

Bachelorette 2022: Rosceremonierna var känsloladdade
Rosceremonierna var känsloladdade både för Olivia och för killarna. Foto: Skärmavbild/TV4/Bachelorette

Nervositeten under rosceremonierna i Bachelorette 2022 går nästan att ta på genom tv-rutan. I en intervju med Nyheter24 avslöjar Olivia Birgersson att produktionen har ett finger med i ros-spelet.


Läs mer

Den nervkittlande säsongen av Bachelorette 2022 fortsätter att leverera dramatik, kyssar och starka känslor. 19 killar gjorde Olivia Birgersson sällskap på soliga Kreta, och i takt med att de blir färre blir känslorna för årets bachelorette bara starkare.

Olivia Birgerssons Bachelorette-schema innefattar dejter, mingel, rosceremonier och en hel del tid framför kameran. Vill du veta om Bachelorette-Olivia fick några pengar för sin medverkan? Det kan du läsa om här!

Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette 2022: Olivias ärliga ord om rosceremonierna

Men att vara 2022 års bachelorette är inte endast en dans på rosor. I en intervju med Nyheter24 berättar Olivia att något av det som var allra jobbigast under kärleksresan var just rosceremonierna. 

– Jag är en känslomänniska, så jag grät på nästan varje rosceremoni. Bara för att jag tycker att det är så jobbigt att såra någon annan. Det var något som tog väldigt hårt på mig. Att göra så mycket beslut som påverkar andra människor tar extremt mycket på en, berättar Olivia och fortsätter: 

– Så det var väldigt jobbigt, och speciellt när det var tre eller fyra kvar. Jag mådde inte jättebra alltid. Jag kände att besluten var rätt, men att behöva ta dem och behöva säga det till någon man tyckte om var skitjobbigt. 

Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette-Olivia: "Väldigt ensam i känslorna"

Olivia förklarar att även om det fanns folk att bolla känslorna med, både hemma i Sverige och i produktionen, så förstår hon att det är svårt för någon annan att helt förstå vad hon gick igenom. 

– Man är väldigt ensam i känslorna, just för att ingen kan riktigt sätta sig in i hur det är att vara i den positionen. Du blir väldigt ensam med tankarna. Därför kan det vara en fördel att vara flera bachelors, för de kan bolla med varandra och fattar exakt vad de går igenom. 

– Så man blir väldigt ensam i tankarna, men det finns många runt omkring som stöttar dig, pushar och hejar på dig. Så det hjälper. 

Foto: TV4/Bachelorette

Bachelorette 2022: Så går rosceremonierna EGENTLIGEN till – Olivia avslöjar

Det råder med andra ord ingen tvekan att just rosceremonierna var känsloladdade – både för Olivia och för killarna. Och för tittarna hemma i tv-soffan är det inte sällan en riktig nagelbitare när en ros i taget delas ut tills en eller flera killar blir utan. 

Men hur går det egentligen till i praktiken? Är det Olivia själv som väljer hur som rosorna ska delas ut, eller har produktionen ett finger med i spelet? Hur bestäms egentligen ordningen? 

– Rosorna grundas på det jag har sagt, så jag vet ju vilka som hänger löst. Men det är ett tv-program så man vill ju skapa en stämning. Så det är både och, berättar Olivia för Nyheter24. 

Det visar sig alltså att det är någon slags blandning mellan Olivias beslut och produktionens val av ordning. Men i slutändan är det Olivia som vet vilka killar som befinner sig i botten, och som riskerar att lämna Kreta utan kärleken.

Senaste nytt

Vill lyfta bilderbokens konst

Publicerades: 1 timme sedan

Skogsrave spårar på Hotell Romantik: "Vilket drag!"

Publicerades: 1 timme sedan

Grammisgalan hålls i maj – firar jubileum

Publicerades: 1 timme sedan

Fleetwood Mac fortsätter inte utan McVie

Publicerades: 2 timmar sedan

Stort teaterstipendium till Iwar Wiklander

Publicerades: 3 timmar sedan

Marion Cotillard: Zlatan är så trevlig

Publicerades: idag 05:00

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.