Stockholm

Bonde-Henriks okända relation till Denice – efter hon lämnade gården: "Han satt i baren..."

Henrik Kullander är en av bönderna i Bonde söker fru 2022
Henrik Kullander är en av bönderna i Bonde söker fru 2022. Foto: TV4

I förra veckans avsnitt av Bonde söker fru 2022 bestämde sig Denice för att lämna Henrik Kullanders gård. Men efter inspelningen har de återförenats.


Läs mer

Bonde söker fru 2022 är i full gång, och runt om i Sverige spirar känslorna ute på gårdarna. En av säsongens mest omtalade bönder är renskötaren Jon-Krista Jonsson, och redan tidigt i säsongen väckte hans beslut starka känslor bland tittarna.

Ja, för när fyra tjejer skulle bli tre på hans gård och Sanna fick lämna – då ilsknade flera till. På Bonde söker frus officiella Instagram delade de med sig av sina irriterade känslor kring beslutet.

"Det där var nog Bonde söker frus största misstag genom tiderna. Fina Sanna", skrev en tv-tittare i kommentarsfältet.

"Fel val, Natalie har fått sin chans och sumpade den. Hon kommer svika honom igen", skrev en annan.

Läs mer om känslorna på Jon-Kristas gård i Bonde söker fru här.

Foto: TV4

Kärleksdramat på gården: "Inte riktigt hittat de rätta känslorna"

På bonden Henrik Kullanders gård har känslorna också spirat under Bonde söker fru 2022. 

Han är en kärlekssökande man som inte lyckats hitta kvinnan i sitt liv på egen hand – men hans sommar har kantats av motgångar, då flera av hans brevskrivare har valt att lämna gården. 

Kort efter att Rosel, Denice, Rebecca och Hanna flyttat in på Henriks bondgård valde Rosel nämligen att åka hem, då saknaden efter hennes barn blev för påtaglig. Och i förra veckans avsnitt tog Denice bonde-Henrik åt sidan för att berätta att även hon bestämt sig för att avsluta kärleksresan.

Inte heller hon hade hittat de rätta kärlekskänslorna för bonden, och ville ge de andra tjejerna en chans att spendera mer tid med Henrik.

Bonde-Henrik och Denice återförening – efter Bonde söker fru

Nu återstår två tjejer på Henriks gård, och vad resten av sommaren har att bjuda på återstår att se. Men till Hänt berättar Denice att hon och Bonde söker fru-profilen har kontakt än i dag.

– Vi pratar fortfarande, vi är väldigt bra vänner. Jag tycker det är väldigt skönt och skoj. Så han har varit och hälsat på till och med på jobbet. Innan en konsert så passade han på att komma förbi och säga hej, säger Denice, som jobbar som barchef, och fortsätter:

– Det var väldigt roligt, jag blev jätteglad. Han satt i baren och jag jobbade så jag sprang emellan när jag hade tid och pratade lite, säger Denice glatt.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.