Stockholm

Bonde-Matthews ärliga ord: Den här tjejen tänkte han välja – innan avhoppet

Vem hade egentligen Bonde-Matthew valt?
Vem hade egentligen Bonde-Matthew valt?. Foto: TV4/Bonde söker fru

Innan australiensaren Matthew Haggerty hann göra sitt slutgiltiga val i Bonde söker fru lämnade alla tjejer gården. Nu avslöjar han vem han hade tänkt ge sitt hjärta till…


Läs mer

Kärlekssommaren som tittarna fått följa i Bonde söker fru 2022 börjar lida mot sitt slut. Vissa av bönderna har haft sina romantiska slutdejter, medan på vissa av gårdarna tar resan en oväntad vändning. 

Bonden Matthew Haggertys sommar har kantats med en hel del oväntade vändningar. Det började med att Frida Hermansson valde att lämna programmet självmant, vilket kom som en chock för både tittarna och för Matthew. 

Bonde söker fru 2022: Iza och Kims chockbesked till Matthew Haggerty

När Frida hade packat sina väskor återstod endast Iza Svensson och Kim Andersson på gården, och Matthews sista, och viktigaste, val närmade sig med stormsteg. Men det dröjde inte länge innan mörka moln hopade sig på Bonde söker fru-himlen. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Efter hemliga kyssen i Bonde söker fru: "Mådde rätt så dåligt"

I onsdagens avsnitt bestämde sig Kim för att ta sig ett snack med Iza om en viss händelse som inträffat bakom kamerorna.

– Jag var ju på dejt igår, det var jättemysigt och trevligt. Vi skulle ha filmkväll där, och du gick och pluggade. Vi pratade jättemycket under filmkvällen, och vi kysstes också igår, berättar Kim. 

Och känslorna från Izas håll var redan rätt så osäkra. 

– Igår mådde jag rätt så dåligt. Jag fick lite tid att fundera, och Matthew och Kim har mer kemi skulle jag vilja påstå. Det känns som att de har mer lättsamma konversationer också, de har ändå kunnat bygga upp något mer, säger Iza i programmet. 

Foto: TV4/Bonde söker fru

Iza och Kim lämnade Bonde-Matthews gård: "Bara vänskap"

Kort därpå kom chockbeskedet. Både Iza och Kim valde att hoppa av programmet, innan Matthew ens hann göra sitt slutgiltiga val. 

– Jag känner att det bara är vänskap. Jag känner att du har mer kemi med både Kim och Frida och vi har stannat på en vänskapsnivå. Men du är en otrolig kille, säger Iza till Matthew. 

Även Kim hade liknande känslor kring relationen till Bonde-Matt. 

– Det är bara några dagar kvar, och jag har känt att jag har mer kontakt med mina känslor nu. Jag har kommit fram till att jag inte känner den romantiska gnistan, och jag önskar att jag gjorde det, förklarar Kim för Matthew. 

För Nyheter24 har Matthew tidigare berättat att det dubbla avhoppet kom som en chock. 

– Jag var såklart besviken men skulle aldrig reagera dåligt eller bli arg och säga: “Hur vågar ni?!”. Det är ingens fel och ingen ska få skulden, har Matthew sagt till Nyheter24. 

Här kan du läsa mer om Matthews ord efter oväntade avhoppet i Bonde söker fru 2022.

Foto: TV4/Bonde söker fru

Bonde-Matthew avslöjar: Den här tjejen hade han valt

Matthews resa i Bonde söker fru tog en hastig vändning, och han fick aldrig tillfälle att välja mellan de tjejer han spenderat sommaren med. Men vem av Iza och Kim hade han egentligen valt, om de inte hade bestämt sig för att åka hem? 

– Iza uttryckte att hon kände att hon och jag inte hade lika starkt band som jag och Kim. Det stämde antagligen, berättar Bonde-Matthew för Nyheter24 och fortsätter: 

– Iza är en helt fantastisk tjej, vi kom jättebra överens och jag älskade varje stund som vi spenderade tillsammans. Men det var inte lika mycket av en förhållande-aktig kemi som jag och Kim hade lite mer. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.