Tittarna får följa Jon-Kristas jakt på kärlek i Bonde söker fru 2022
Tittarna får följa Jon-Kristas jakt på kärlek i Bonde söker fru 2022 - Foto: TV4/Pressbilder

Jon-Kristas hemliga extrajobb utöver renskötseln: ”Fillers och botox"

Renskötaren Jon-Krista Jonsson är en av bönderna i årets Bonde söker fru. Men förutom renskötsel verkar han ha en till, lite oväntad sidosyssla...


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Bonde söker fru 2022 går mot sitt slut, och en av bönderna som tittarna fått följa i programmet är Jon-Krista Jonsson

Han skapade snabbt starka band till samtliga fyra tjejer han bjöd med till gården, och alla hans val har varit dramatiska och känslosamma. Inför hans slutval den här veckan står det mellan Ida och Nathalie – vem ska få dejta vidare, och vem ska få sitt hjärta krossat?

Här kan du läsa alla våra artiklar om Jon-Kristas kärleksresa i Bonde söker fru 2022.

Driver eventbolag med inriktning på renskötsel

När Jon-Krista inte söker kärleken i tv jobbar han som renskötare, vilket man även fått se i programmet. Uppgifter från Alla Bolag som Nyheter24 tagit del av visar att han driver ett bolag inom renskötsel och event vid namn "JK:s Ren och Event i Norr AB", registrerat år 2016.

Men han sitter även med i styrelsen i ett bolag tillhörande en salong som sysslar med skönhetsvård och estetiska injektionsbehandlingar. 

På salongens hemsida kan man läsa att behandlingarna utförs av en legitimerad operationssjuksköterska med "30 års erfarenhet inom sjuksköterskeyrket och vidareutbildad för fillers och botox behandling".

Jon-Krista i Bonde söker fru: "Det är lag på att..."

Vad nu, har Jon-Krista en hemligt extrajobb på en injektionsklinik? Vi ringde upp honom och frågade, och fick följande svar:

– Det är lag på att alla bolag måste ha någon suppleant ifall något skulle hända med bolagsägaren. Det är morsans bolag och hon håller på med en viss typ av injektionsbehandlingar. 

Jon-Krista utför med andra ord inga behandlingar på salongen.

– Jag gör inga sådana behandlingar, utan jag stöttar bara morsan i företagandet, säger han till Nyheter24 med ett skratt.