Bachelorette 2022 sista rosen
Vem fick sista rosen? - Foto: TV4

Bachelorette 2022: Han fick sista rosen: "Då bestämde jag mig..."

Ja det har minst sagt varit en rungande säsong av Bachelorette 2022. Och under onsdagens avsnitt gjorde Olivia Birgersson sitt slutgiltiga val som landade på Adam Edgren.


Vem fick sista rosen i Bachelorette 2022?

Bachelorette 2022 har sannerligen bjudit på mycket av allt. I somras var det 18 killar som åkte till det varma Grekland i jakt på Olivia Birgerssons hjärta. 

Mellan dejter, hångel och tindrande ögon har det bråkats, gråtits och slitits hårtussar av frustration. Men det hela skulle komma att sluta bra.

Sist kvar var slutligen Adam Edgren och Oscar Batres. Under ett väldigt känslomässigt samtal fick Oskar veta att han inte skulle få den sista rosen. Detta gjorde honom mycket ledsen. 

– Du ska följa ditt hjärta, sa han innan han gick. 

Ett ledsamt farväl. Bildkälla: TV4

Adam Edgren fick sista rosen i Bachelorette 2022

Den sista rosen gick med andra ord till Adam Edgren som blev märkbart rörd när Olivia berättade att han var den utvalde. 

– Det känns overkligt. Men hoppar du hoppar jag, sa Adam slutligen innan paret pussades i den sista scenen. 

Adam fick sista rosen. Bildkälla: TV4

I en intervju med Nyheter24 berättar Olivia att hennes magkänsla valde Adam tidigt men att huvudet inte helt hängde med. 

– Det är klart att man kanske någonstans där inne känner att det känns rätt och att man dras dit. Men samtidigt träffar man ju flera stycken samtidigt så man tillåter sig inte att helt falla, eller hur man nu ska beskriva det, säger Olivia. 

Så, när bestämde du dig? Röda mattan? Någon dejt? I slutet?

– Nej men gud, det är som sagt en magkänsla man har från början. Men jag skulle säga samma dag, avslöjar hon. 

Under torsdagen 15 december sänds sista avsnittet av "Killarna avslöjar allt" och då kommer Adam och Olivia att berätta hur det gick efter av kamerorna stängts av. 

Missa inte!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!