Elin Sandblom var en av bönderna i Bonde söker fru 2022 – vad har hänt efter programmet?
Elin Sandblom var en av bönderna i Bonde söker fru 2022 – vad har hänt efter programmet? - Foto: TV4

Så är relationen mellan Bonde söker fru-Elin och Christian i dag: "Ett brev..."

Vad har hänt mellan Bonde söker fru-paret Elin Sandblom och kärleken Christian sedan inspelningens slut – är de fortfarande ett par? Ett inlägg på hennes Instagram talar sitt tydliga språk...


Bonde söker fru 2022 är över, och liksom alltid slutade äventyret i både dur och moll. 

Tittarfavoriten Jon-Krista Jonsson såg upp över öronen förälskad ut Ida Öbro vid det sista valet. Men när Linda Lindroff kom på besök några månader senare visade det sig att kärleken mellan dem tagit slut. 

I "Efter sista valet"-episoden berättar de att en bruten fot och ett dödsfall inom familjen fått Jon-Krista att distansera sig från Ida, vilket till slut lett till att relationen runnit ut i sanden.

Foto: TV4

Men det här har följarna svårt att släppa. Här kan du läsa mer om följarnas ilska mot Jon-Krista – efter Bonde söker fru.

Är Bonde söker fru-paret Elin och Christian tillsammans i dag?

Elin Sandbloms gård såg det mer lovande ut när Lindorff kom på besök. Hon och kärleken Christian Sandberg var kärare än någonsin och planerade för en framtid tillsammans.

Vad har hänt mellan paret sedan dess? Lever kärleken fortfarande, eller har de gått skilda vägar?

En bild på Elins Instagram talar sitt tydliga språk.

"Snipp snapp snut, så va detta ”lilla” äventyr slut. Men också början på resten av livet. Ett brev, en speedate, en inbjudan till gården. Ett halvår senare sambos, kärare än någonsin och tusen idéer för framtiden", skriver Elin i det känslosamma inlägget, tillägnat Christian.

Hon tackar därefter alla som följt dem i programmet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.