Viktor Bergström är en av deltagarna i Farmen 2023.
Viktor Bergström är en av deltagarna i Farmen 2023. - Foto: Skärmavbild/TV4/Farmen

Viktors avslöjande om Farmen-huset – hemliga detaljen tittarna inte får se

​​Långt bort från moderniteter lever Farmen-deltagarna på gården Norra Brandstorp. Men det visar sig att de inte är fullt lika isolerade som man hade kunnat tro...


Farmen 2023 har rivstartat med intensivt paktande, klibbig råggröt och kyssar i ladan. Matbristen gör sig mer och mer påmind, och intrigerna tätnar i takt med att hungern blir allt mer påtaglig. 

Tanken bakom Farmen-konceptet är att deltagarna ska leva långt från moderniteter såsom mobiltelefoner, el och rinnande vatten. Deltagarna ska helt enkelt leva som bönder gjorde på 1800-talet, med allt vad det innebär. 

Det är på Norra Brandstorp som Farmen-deltagarna lever. Foto: TV4/Farmen

Tittarna skymtade förbjudet föremål i Farmen 2023

Men under den gångna söndagens avsnitt tyckte sig tittarna skymta ett förbjudet föremål. När kameran svepte över storbondestugan syntes ett svart, platt föremål i bild – något som många tittare trodde var en mobiltelefon. Men det mystiska föremålet visade sig vara något helt annat. 

Här kan du läsa mer om det potentiellt förbjudna föremålet i Farmen 2023

Maten som bjuds på Farmen är minst sagt spartansk. Foto: TV4/Farmen

Farmen-Viktors svar på kritiken – efter sveket mot Julia

En annan het potatis från årets säsong av Farmen har varit Viktor Bergström, 28, som har hamnat i hetluften på sociala medier i samband med att avsnitten har sänts. Många av tittarna anser nämligen att han har spelat ett dubbelspel och lurat deltagaren Julia Joelsson Boänges

– Jag fattar att det ser jävligt sjukt ut på tv:n och hur det gick till ber jag verkligen om ursäkt för. Att hon blev ledsen var inte min mening. Jag har tagit åt mig av kritiken och jag har bett om ursäkt till Julia, jag kan inte göra mer än vad jag gjort, har Viktor sagt till Nyheter24

Viktor Bergström har mötts av kritik från tittarna. Foto: TV4/Farmen

Men hur ser egentligen Viktor och Julias relation ur i dag – efter Farmen 2023? Det kan du läsa om här!

Viktors avslöjande om Farmen-huset – hemliga detaljen tittarna inte får se

Spekulationerna är med andra ord många gällande hur bortkopplade Farmen-deltagarna egentligen är från verkligheten. I en intervju med Nyheter24 avslöjar Viktor Bergström hur pass långt från civilisationen den berömda gården Norra Brandstorp faktiskt ligger.  

– Jag skulle säga att det är så mycket öde att jag inte ens skulle hitta dit, förklarar han. 

Men det visar sig att årets Farmen-deltagare kanske inte befann sig fullt lika långt från civilisationen som man hade kunnat tro. 

Farmen-gården ligger belägen precis vid en sjö. Foto: TV4/Farmen

– Det ligger ju vid en sjö, och jag har förstått att det finns mycket fisk där. Så man har sett när man skulle bada att det kanske var lite båtar längre ut som var ute och fiskade, men det var väldigt sällan som det hände, berättar Viktor för Nyheter24 och tillägger: 

– Sen tror jag inte att man tänker så klart på vad man ser och inte ser. Det enda som är fokus där inne är själva spelet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.