Stockholm

Sanningen om festen i Farmen 2023 – som tittarna inte fick se

I Farmen 2023 fick tittarna se när deltagarna hade midsommarfest.
I Farmen 2023 fick tittarna se när deltagarna hade midsommarfest. Foto: Skärmavbild/TV4/Farmen

Under Farmen 2023 bjöds deltagarna på party, där även en del alkohol syntes i tv-rutan. Nu avslöjar Viktor Bergström vad som egentligen hände på Farmar-festen…


Läs mer

Farmen 2023 är i full gång, och har redan bjudit på spännande kamper i Tinget, starka känslor, paktande och bråk. Det var under förra veckans avsnitt av Farmen 2023 som säsongens hittills största bråk inträffade. 

Två deltagare i Farmen lämnar – efter otrohetsdramat 

Konflikten handlade om ett otrohetsrykte som började florera på gården Norra Brandstorp, något som ledde till att två deltagare åkte hem. 

Här kan du läsa mer om otrohetsdramat i Farmen 2023.

Det är på gården Norra Brandstorp som Farmen spelas in. Foto: TV4/Farmen

Sanningen om festen i Farmen 2023: "Bra att de inte gav oss mer alkohol..."

Att ställa upp i Farmen är med andra ord förknippat med en hel del dramatik. Och inte nog med det sociala spelet, så ska deltagarna även sköta en gård och leva som bönder gjorde på 1800-talet. Utan elektricitet och rinnande vatten, och med en minst sagt skral diet ska Farmarna samsas på gården Norra Brandstorp. 

Men några ljusglimtar har det även funnits för deltagarna. Under säsongen har Farmarna nämligen haft en midsommarfest, något som möttes av hejarop från de hungriga deltagarna. Men hur livat blev det egentligen när Farmen 2023 bjöd upp till fest? Det avslöjar Viktor Bergström för Nyheter24

Viktor berättar om midsommarfesten. Foto: TV4/Farmen

– Det ni fick se på midsommar just med mat och alkohol, det var det vi fick. Jag tycker produktionen gjorde det bra att de inte gav oss mer alkohol eftersom vi inte hade ätit så mycket heller, säger han och fortsätter: 

– Midsommar var rätt tidigt in i programmet, och jag tror inte produktionen vill ge folk massa alkohol så att det sker dumheter eller bråk eftersom vi deltagare inte hade lärt känna varandra till hundra procent. Likaså  produktionen känner oss inte till hundra procent. 

Det bjöds på alkohol under midsommarfesten. Foto: TV4/Farmen

Viktor avslöjar att han själv, Eddie och JC i slutet av kvällen gick in till storbondestugan. 

– Där hade vi otroligt roligt, precis som vi haft under den här tiden. Vi pratade mest om livet utanför och berättade för varandra om stunder som är jobbiga och stunder som är roliga. Det var så man lärde känna varandra. 

Farmarna blev glada när de hittade korgen med godsaker. Foto: TV4/Farmen

Så mycket alkohol fick Farmen-deltagarna på midsommarfesten

Något som däremot inte syntes under programmet var hur mycket alkohol Farmen-gänget faktiskt fick att tillgå under midsommarfesten. 

– Vad jag minns så var det en halv flaska snaps och två öl var. Det tycker jag är bra gjort av produktionen, man ska inte slänga in massa alkohol när vi knappt äter. Folk som inte äter på Farmen hade kanske inte klarat av det, och det hade inte blivit en rolig midsommarfest. Man kan ha otroligt roligt med väldigt lite alkohol också om man är rätt gäng. 

I korgen som Farmarna fick till midsommarfesten skymtar även två flaskor av vad som ser ut att vara mousserande. 

Och huruvida det blir fler fester under säsongens gång kan Viktor inte avslöja… 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.