Wilhelm golvade juryn i Talang 2023.
Wilhelm golvade juryn i Talang 2023. - Foto: Skärmavbild/TV4/Talang

Talangjuryn i chock – när Wilhelm, 11, sjunger: “Vad är det som händer?!”

När 11-årige Wilhelm Åkerlind klev upp på Talang-scenen tappade samtliga i juryn hakan. Hans sångröst möttes nämligen av stående ovationer från både jurybordet och publiken.


Talang 2023 är i full gång, och på löpande band kliver den ena talangen efter den andra upp på scenen. Bakom jurybordet finner vi i år David Batra, Helena Bergström, Johanna Nordström och Viktor Norén. Redan nu har både David Batra och Helena Bergström blivit så imponerade att de har delat ut sina så kallade “golden buzzers”. 

Här kan du se när Helena Bergström blev rörd till tårar av Noors framträdande i Talang 2023.

Wilhelm Åkerlind, 11, sjöng i Talang 2023 – juryn tappade hakan

Wilhelm uppträdde med en Adel-låt. Foto: TV4/Talang

I säsongens fjärde avsnitt fick tittarna njuta av allt från opera och magi till piano och dans. Men sist ut var 11-årige Wilhelm Åkerlind som planerade att charma juryn med sitt sångframträdande – och det kan man minst sagt säga att han lyckades med. 

Johanna Nordström efter Wilhelms sång i Talang 2023: "Vad är det som händer?"

När 11-åringen från Stockholm tog ton med Adeles “All I Ask” slog juryns hakor i golvet. Hans imponerande framträdande möts av stående ovationer, både från publiken och Talangjuryn. 

Viktor Norén blev riktigt imponerad. Foto: TV4/Talang

– Wille, vad är det som händer? Var kommer den här rösten ifrån? Du sjunger med sådan känsla, utbrast Johanna Nordström. 

Resterande av juryn blev också tagna av Wilhelms sång – inte minst Viktor Norén. 

– Det finns så mycket känsla och historia bakom den här rösten, sa Viktor Norén. 

Wilhelm fick Noréns golden buzzer! Foto: TV4/Talang

Wilhelm fick ett rungande ja från samtliga medlemmar i juryn. Och Viktor Norén blev så pass golvad att han valde att göra det oväntade – nämligen att ge Wilhelm sin golden buzzer!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.